П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Листопад » 19
ВИКЛАДАЧІ ПРИВІТАЛИ СТУДЕНТІВ ЗІ СВЯТОМ

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, відбувається становлення особистості та обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі. Зі студентства формується українська національна еліта. У мистецькому центрі Вінницького педуніверситету відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди відзначення Міжнародного дня студента17 листопада 2016 року.

Детальніше в сюжеті студентки спеціальності «Журналістика» Юлії ГЕТЬ.

...
Читати далі...
.

 

ТВОРЧІСТЬ ЛАДИ МАЗАЙ

У музейно-просвітницькому центрі університету відкрилась виставка творчих робіт студентки 4 курсу навчально-наукового інституту педагогіки, психології та підготовки фахівців вищої кваліфікації Лади Мазай.

Автор картин щиро спілкувалася з першими відвідувачами експозиції, ділилася особливостями роботи з фарбами, які не потребують використання пензлів та води, продемонструвала різні види пастелі.

Презентація проходила у ...
Читати далі...
.

 

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ЖУРНАЛІСТІВ

День відкритих дверей для випускників вінницьких шкіл, які мріють оволодіти професією журналіста, відбувся на факультеті філології й журналістики імені Михайла Стельмаха Вінницького педуніверситету. Організатором заходу стала кафедра журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, а провели його в День працівників радіо, телебачення та зв’язку студенти СЖ групи.
Детальніше в сюжеті студентів спеціальності "Журналістика" Марини Дяченко та Марини Сербінович.

.

 

НОВИЙ ЛІТДРАМКЛУБ

Розпочав свою роботу літературно-драматичний клуб факультету іноземних мов Вінницького педуніверситету. Вітаючи нових гуртківців, студенти-магістранти підготували для них церемонію посвяти до «клубників».

Центральною темою першого засідання клубу став роман А. Мура «Спостерігачі» («Watchers»). Романи-комікси – це незвичайна літературна форма, яка поєднує майстерність письменника та художника.

...
Читати далі...
.

 

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС

У Вінницькому педуніверситеті відбулася гра «Що? Де? Коли? Навіщо?» за кубок ректора. Ініціатором заходу став відомий у нашому місті шоумен, ведучий, організатор культурно-мистецьких заходів Олександр Шемет.

Свої вміння знаходити найнеочікуваніші відповіді продемонстрували студенти усіх факультетів та інституту. 25 питань із різних галузей знань змусили молодь добряче помізкувати.

Ректор у ...
Читати далі...
.

 

ПРО ФЕСТИВАЛЬ ПЕДМАЙСТЕРНОСТІ «LEADFEST»

У Всесвітній день науки на базі Вінницької академії неперервної освіти відбувся І Регіональний фестиваль педагогічної майстерності «Leadfest» (обласний форум початкової освіти), співорганізаторами якого стали викладачі й студенти факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв.

В роботі фестивалю взяли участь близько 300 освітян області, які працюють в галузі початкової освіти. Захід був спрямований на осмислення нового значення педагогічної майстерності вчителя початкових класів в умовах ХХІ століття і пройшов під девізом: «Креативний простір: студент – пед ...
Читати далі...
.

 

ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ДЛЯ ЖМЕРИНЧАН

Більше сотні учнів Жмеринського району мали нагоду ближче познайомитися з Вінницьким державним педагогічним університетом імені Михайла Коцюбинського.

18 листопада 2016 року доцент кафедри математики та інформатики Любов Тютюн, відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Рогач  та провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків Юлія Вознюк рекламували університет перед випускниками 11 шкіл Жмеринського району.

Ви ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0