Вівторок ,30.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Грудень » 01
ВЕЧІР ПАМ’ЯТІ МОЛОДОЇ ПОЕТЕСИ

Із метою вшановування пам’яті юної письменниці, поетеси, члена Національної спілки письменників України Олександри Бурбело представниками ЗОШ І-ІІІ ст. ВМР №26 та №30, Вінницького училища культури і мистецтв ім. М. Леонтовича та Вінницького державного педуніверситету було організовано вечір поезії в Мистецькому центрі 30 листопада. 

Після запалення свічки, ведучі, окрім анонсування виступів, поступово познайомили аудиторію з життям та творчістю Олександри, розповіли про її батьків, літературний доробок, участь та перемоги у конкурсах та посмертне прийняття до НСПУ.

...
Читати далі...
.

 

ПЕРЕМОЖЦІ З ФУТЗАЛУ

Вінницький державний педагогічний університет бере активну участь у різноманітних спортивних змаганнях і займає лідируючі позиції не лише серед вищих навчальних закладів Вінниці, але й серед спортсменів і аматорських колективів усієї України.

Футбольна команда університету посіла II місце у Вінницькій обласній футзальній суперлізі. Це потужний показник. Голова асоціації Вінницької області з футзалу, член асоціації України з футзалу Дмитро Руденко за вагомий внесок, популяризацію та розвиток цього виду спорту, за виховання гідних спортсменів висловив подяку ректору університету Наталії Лазаренко, а також нагородив хлопців та їхнього тренера, викладача ка ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0