П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2018 » Квітень » 08
ГЕНЕРАЛЬНЕ ПРИБИРАННЯ

Першокурсники спеціальності «Журналістика» ВДПУ ім. М. Коцюбинського разом із доц. Карасем М.А. взяли участь у традиційному передвеликодньому прибиранні від сміття околиці Вінниці.

Упродовж кількох годин студенти наводили лад на узбіччі в районі ВПЗ. Назгрібали цілі купи непотребу: пластикові та скляні пляшки, одноразовий посуд, упаковки від сигарет, одяг та навіть деталі від холодильника. Усе спакували в десятки мішків і завантажили на причіп сміттєвоза.

...
Читати далі...
.

 

ОЙ, ВАРЕНИЧКИ, У СМЕТАНІ...

Уже стало традицією на кафедрі журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Вінницького педуніверситету проводити Фестиваль вареників. Цього року студенти першого курсу групи 1ЖБ перейняли естафету в другокурсників. Кожна студентка показала талант у вправності ліплення вареників: з вишнями, капустою, сиром, картоплею.

Студенти 1ЖБ зустріли гостей піснею «А мій милий вареничків хоче». Припрошували до частування хлопці виконанням відомої пісні «Вишенька-черешенька». Співочі таланти також продемонстрували Світлана Вдовиченко та Вікторія Житняк.

...
Читати далі...
.

 

ЖМЕРИНСЬКІ ШКОЛЯРІ СЛУХАЛИ ПРО ЖУРНАЛІСТИКУ

До Вінницького педуніверситету на кафедру журналістики, реклами та зв'язків з громадськістю завітали учні 6-10 класів Жмеринської загальноосвітньої школи №3.

Діти відвідують гурток «Життя у фокусі», де вивчають основи журналістики та пишуть свої матеріали в газети «Шпаргалка» та «Дзвіночок». Керівник гуртка – знаний на Вінниччині журналіст Олександр Яремчук. Викладачі кафедри Сергій Гальчак, Віталій Гандзюк, Марина Дяченко розповіли гостям про навчання в університеті, як проходить практика у ЗМІ та презентували відеофільм про факультет.

...
Читати далі...
.

 

МИСТЕЦЬКІ ПОСИДЕНЬКИ У ГАННИ СЕКРЕТ

Творча зустріч заслуженого журналіста України, кавалера ордена княгині Ольги, лауреата літературної премії імені Степана Руданського, засновника єдиного в Україні мистецького майданчика у сільській місцевості – «Театр на городі» Ганни Василівни Секрет відбулася 29 березня в актовій залі телеканалу «Вінтера». Вечір був присвячений закриттю авторської програми, що вийшла у світ 1992 року, гостями якої стало 2600 цікавих особистостей.

Ганна Секрет назвала імена тих, хто побував у неї на гостинах за час існування програми. Свічкою пам’яті вшанували імена тих, кого, на жаль, вже немає серед нас.

...
Читати далі...
.

 

СВІТЛАНА ГЕРУК ПРЕЗЕНТУВАЛА РАНКОВЕ ШОУ «СВІТАНОК»

До Вінницького педуніверситету завітала колишня студентка кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, а сьогодні координатор ранкового шоу «Світанок» на телеканалі «ВІТА», ведуча рубрики «Модна справа» та «Віта-тур» Світлана Герук.

Знайомство з майбутніми колегами гостя розпочала з розповіді про перші кроки в здобутті фаху журналіста. За словами Світлани Герук, шлях до професіоналізму лежить через наполегливість та, передусім, практику. Координатор одного з провідних шоу на вінницькому телеканалі зізналася, що за ро ...
Читати далі...
.

 

ЮЛІЯ СИЧ РОЗПОВІЛА ПРО "ПРЯМИЙ" ТЕЛЕКАНАЛ

Майстер-клас вхідного редактора телеканалу «Прямий» Юлії Сич для студентів-журналістів I та II курсів.

За словами пані Юлії, «Прямий» канал з’явився в ефірі 24 серпня 2017 року, на День незалежності України. За цей час уже встиг знайти свою аудиторію серед решти інформаційних телеканалів України, поряд із «112 Україна» та «Newsone».

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0