Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Березень » 1 » А ти просто кохай…

03:42
А ти просто кохай…


     Ці люди не знають, що таке кохання на відстані. Вони не чекають листів, дзвінків та повідомлень. І не переживають тривожних моментів прощання, бо завжди разом! Скрізь і всюди: на парах та на перервах, у свята і будні. Вони можуть поєднувати приємне з корисним – кохання з навчанням. Ці закохані люди – студенти нашого університету.

     Влад Печериця (2-А, ІФЖ) та Яна Присяжнюк (2-Г,  ІФЖ):
     – Я своє Сонечко люблю за її щирий погляд, добрі очі, веселу посмішку, ласкаві руки. Люблю за те, що вона Є! Ми розуміємо один одного з півпогляду, з півподиху, з півслова. Наше щастя в тому, що ми разом зуміли розв’язати «теорему кохання».
     – За що я полюбила Влада? Та словами всього не опишеш. Він просто найкращий, найрозумніший, найдобріший, найкоханіший… Він мій! Які б труднощі не зустрічалися на нашому шляху, ми завжди їх долаємо разом. Без нього не уявляю свого життя! (ред.: зустрічаються 1 рік і 4 місяці).


     Віталій Іванчишен (4-Г, ІІЕП) та Аліса Остафієва (4-Г, ІІЕП):
     – Нас об’єднав університет. За що я йому дуже вдячний. Аліса – це моє кохання з першого погляду. Люблю її не за щось, а просто так! А ви хіба б не закохались у дівчину вродливішу Афродіти, сміливішу від Афіни та мудрішу, ніж Гера?
     – Кохання – це велика річ! А наше – тим паче. Почуття нас окриляють і підносять до небес! Ми щасливі від того, що разом гуляємо та співаємо, сміємося чи «б’ємося», бешкетуємо й жартуємо, кохаємо і від того літаємо! (ред.: відчули себе одним цілим 2 роки і 6 місяців тому).


      Ігор Стасієнко (3-Ж, ІФЖ) та Юлія Пандіна (4 курс, ІМФІТО):
     – Вона кмітлива, весела, комунікабельна… Моя вередлива дівчинка. Спочатку здалося, що жартома привітала мене листівкою, зробленою власноруч, на День народження…А через деякий час ми разом провели всі зимові канікули, а це вже далеко не жарти :=)) Ми просто потребуємо присутності один одного.
     – Нам є про що помовчати. Кохаю так, що аж мурашки по шкірі й дах зриває. Думаю про нього кожної секунди, хвилини. Шаленію від його погляду, дотику чи поцілунку. Просто люблю, адже хіба можна вигадувати ще якісь причини для такого високого почуття?.. (ред.: знайшли один одного 2 місяці тому).



      Віктор Жук (2-Г, ІФВіС), Ірина Крот (1-Г, ІФВіС):
     – Не думайте, що нас об’єднав спорт! Це швидше ми його об’єднали. Нам так добре бути на змаганнях завжди вдвох. Вболівати за кохану половинку, віддавати їй подумки всі свої сили. Просто тримати за руку і відчувати невпинні удари пульсу.
     – Але сила кохання не в тому, що я не уявляю без нього свого життя. Зараз ми лише студенти і це дещо обмежує нас у діях. Та прийде час, коли ми втілимо в життя нашу мрію – завжди будемо разом. І нехай позаздрять ті, хто шукає перешкод до своєї омріяної мети! (ред.: об’єднали свої серця 2 роки 5 місяців  тому).

Оля УРСУЛЕНКО,
Юля АНДРІЯЩЕНКО

Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 860 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0