П`ятниця ,10.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Березень » 13 » АРТУР ПОКОРСЬКИЙ: «НЕМАЄ НІЧОГО НЕМОЖЛИВОГО»

13:53
АРТУР ПОКОРСЬКИЙ: «НЕМАЄ НІЧОГО НЕМОЖЛИВОГО»


Незвичайна молодіжна пробіжка відбулась у Вінниці влітку 2013 року.

Вона стала стартом створення спортивної організації міста «Вінниця-Бігаємо разом» (віднедавна «Легіон Честі»), метою якої є фізичний і духовний розвиток людини та популяризація здорового способу життя. Засновник Артур Покорський розповідає…

Як виникла ідея створення організації?

Банально. Сидів я вдома…і раптом увечері в мене з’явилася нав’язлива думка, чи зможу я одноразово пробігти більше 10 км (люблю легку атлетику). Щоб не було нудно й самотньо, вирішив написати інфу в Фейсбуці. Відізвалося 3 людини. Надалі алгоритм дій повторювався, лиш збільшувався кілометраж пробіжок і кількість учасників. Досить швидко вирішив організувати це дійство під простою і зрозумілою назвою  «Вінниця-Бігаємо разом».

Чим займаєтесь, окрім бігу?

Ми тренуємось: фітнес, CrossFit, велопоїздки, футбол. Займаємося спортом у дружньому колі, організовуємо флешмоби, масові забіги, конкурси. Зокрема, Чемпіонат Вінниці з футболу 2013-14, турніри з віджимання, присідання, спритності та влучності. Створюємо відеоролики, фотографуємося, відпочиваємо. Найголовніше – несемо добро і любов у маси. Робимо наш світ кращим. Всім добра і благополуччя;)

Який контингент учасників організації?

Найрізноманітніший. Займаються і діти, і студенти, і професійні спортсмени, моделі, лікарі, менеджери, фотографи. Вік від 6 до 50. На початку було значно більше чоловіків, тепер приблизно однаково з жінками. Буває на тренуванні й більше жінок, тоді жартуємо, мовляв, «подивіться, хто в нас тут сильна стать».

Що потрібно, аби приєднатися до вас?

Потрібно мати вогонь в очах, добре серце й бажання займатися спортом. Якщо пункт перший виконаний, треба зателефонувати мені (063 294 9729), прийти на тренування, познайомитися, зрозуміти, чи подобається. Далі скласти вступні екзамени на фізичну підготовку, моральні якості та людяність.

Невже існує іспит на моральні якості? В чому ж полягає?

Це я мушу залишити в таємниці, адже часом людина не має навіть здогадуватися, коли цей екзамен починається і закінчується. Ми проводимо його з елементами прихованості й несподіванки.

Які ваші джерела фінансування?

Я не прихильник спонсорської допомоги й тому подібного. Намагаємося забезпечувати свої потреби власними силами. Звичайно, з фінансування масштабних заходів допомагають партнери, зокрема ГО «Твереза Вінниця».

Чи не заважає керівництво організацією особистому життю?

Не заважає зовсім, а разом із фотозйомкою поглинає весь мій час. І я радий, адже це те, у що я вкладаю душу й тіло. Саме те, чим я живу.

Що б ти хотів сказати людині, яка планує стати членом
ГО «Легіон Честі»?

І так… . «Я безмежно вдячний долі, що вона звела мене з Тобою. Знай, тепер Ти не сам! У нашій організації один за всіх і всі за одного. Ти став частиною другої сім’ї кожного з нас. І це правильне рішення! Та все після того, як складеш екзамени (сміється).

Ірина БОГАЧУК

 

 


Категорія: Обличчя | Переглядів: 736 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/22
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0