Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Березень » 28 » ЧИ ЗАСЛУГОВУЄ НА ДРУГИЙ ШАНС ТОЙ, ХТО ЗРАДИВ ТЕБЕ ВПЕРШЕ?

17:21
ЧИ ЗАСЛУГОВУЄ НА ДРУГИЙ ШАНС ТОЙ, ХТО ЗРАДИВ ТЕБЕ ВПЕРШЕ?


Факт самої зради ставить чимало людей на незвіданий шлях, викликаючи не надто зрозумілі емоції. Гнів, шок, стрес, ненависть, розчарування в людині, недовіра, втома – це лише деякі компоненти із невеликого списку почуттів, котрі відчуваєш при зраді коханої людини.

На очах сльози, у серці страждання, а в голові думки: «Чому?», «Навіщо?», «За що ти так зі мною?», «Як мені це пережити?», «Що буде далі?», «Чи зможу я ще когось кохати після невдалого розчарування, розбитого серця, самотніх ночей, холодних та сірих світанків?». Здається, що життя скінчилося, що попереду лише безодня, чорна смуга життя. Битий посуд, недоспані ночі, важкий емоційний стан.

Попри все, тримати  свій біль у собі не рекомендую, так і до серцевого нападу недалеко. Не показуйте своїй другій половинці, як вам важко, навпаки, натягнувши посмішку на обличчя, зробіть вигляд, що у вас усе чудово і ви відчуваєте себе цілковито щасливими.

Чимало людей помилково на запитання «Чому він мені зрадив?» дають відповідь: «Я сам(а) винен(а) у цьому. Мені шкода таких людей. Мабуть вони просто не знають собі ціни і будуть страждати доти, поки не зрозуміють, що вона безцінна, неоціненна.

Людина, котра по-справжньому кохає, не опуститься до такого вчинку. Саме слово «зрада» їй уже осоружна. Досить рвати на собі волосся, звинувачувати в усьому себе, впадати в депресію, цим ви нікому нічого не доведете, а лише заробите комплекс неповноцінності. Не вибачати, чи пробачити та почати усе з чистого аркуша паперу –справа кожного. Але якщо ви впевнились в тому, що ваш коханий справжній бабій, краще розірвати відносини зараз, а не чекати усе життя та плекати надію, що з часом усе зміниться і він перестане бігати від однієї спідниці до іншої, стане зразковим сім’янином. Не робіть собі боляче, йому ж байдуже, і не плекайте в собі думку про те, що ваше кохання настільки міцне, що здатне змінити внутрішній світ коханого. Це майже неможливо.

Існують такі люди, котрі не можуть пробачити зраду, що б коханий не сказав у своє виправдання. І я підтримую цю категорію людей. Зрадив вперше, зрадить і вдруге! Якщо  ви хочете, щоб так було усе життя, пробачте йому і побачите як скоро ви будете шкодувати про свій вчинок. Але якщо ви все-таки вирішили дати коханій людині другий шанс, то не робіть цього одразу, нехай помучиться. Скажете, йому буде боляче? Чомусь він не думав, що буде боляче вам, коли зраджував. Нехай усвідомить, що він вдався до жахливої помилки, чітко дайте зрозуміти, що іншого разу вибачення не буде.

У будь-якому випадку, не залежно від того, яка причина зради та вашого рішення, не забувайте про самоповагу, не завдавайте своїми вчинками болю собі. Бо хто ж про нас краще піклуватиметься?

Кохайте та будьте коханими, не впускайте на поріг ваших відносин запеклого ворога – зраду.

Наталя ГАВРИШ


Категорія: Потаємне | Переглядів: 612 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0