Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Лютий » 3 » ЧОМУ ДІВЧАТА НЕ МРІЮТЬ ВИЙТИ ЗАМІЖ ЗА ПРИНЦА?

09:21
ЧОМУ ДІВЧАТА НЕ МРІЮТЬ ВИЙТИ ЗАМІЖ ЗА ПРИНЦА?


Яка дівчина не мріє вийти заміж за принца? Подібне прагнення – далеко не надумана жіноча примха. Це результат впливу старих добрих казок. Знаменита історія про Попелюшку ще з раннього дитинства залишає свій значний відбиток на підсвідомості дівчат. Хоча нині знаходяться прихильники іншої філософської думки: «Любов приходить і йде, а діаманти і квартири залишаються».

Що ж думають із цього приводу студенти Вінницького педуніверситету?

  Олена Шпичка (1 курс, ІФЖ):

– Шукати «грошовиту жабу» – це повний абсурд, оскільки не в грошах щастя, а в почуттях, які ти відчуваєш до людини. Почуттях, які не можна пояснити словами, бо слів замало для того, щоб висловити все: свій біль і свою радість. Тож я мрію вийти заміж за принца, з яким буду в радості і в горі, у багатстві та бідності, а головне – разом у коханні. Кохання – це ніби квітка на краю прірви, котру не кожен у змозі зірвати. Коли ти боїшся зустрітися з коханою людиною поглядом, чекаєш зустрічі з нею, хочеш написати, але не пишеш, хочеш порозмовляти, але ніяковієш. Як казав відомий український письменник Іван Франко: «Кохання – це те, що не залежить від нашої волі, приходить без нашої заслуги, щезає без нашої вини».

  Олена Ситник (1 курс, ІППМ):

– Якщо я кохаю людину, то її статки мене не цікавлять. Мабуть, таким дівчатам потрібні тільки гроші і вони не знають, що таке справжні почуття. Я скоріш буду щаслива з бідним, а не з багатим! Головне, щоб було взаємне кохання!

 

 

  Максим Салюк (1 курс, ІФЖ):

– Дівчата шукають «грошовиту жабу», щоб покращити собі життя. За чужий рахунок вони прокладають собі дорогу у світ, якого так прагнуть інші. Але ті «інші» досягають усе своїми силами, проходять тернистий шлях до успішного життя.

 

 

  Павло Кушнєрук (5 курс, ІІЕП):

– Шукають тому, що нині абсолютно інакші пріоритети. Пошук «грошовитої жаби» може стати мало не метою або й навіть своєрідною самореалізацією для дівчини. Легше знайти когось при грошах, застосувати кілька «прийомів», ніж чекати міфічного принца. Бо під час очікування треба ж кудись рухатися.

 

 

  Володимир Гераскин (2 курс, ІМФіТО):

– Зараз взагалі інакші цінності. Людей використовують задля власних потреб. Є й інші типи юнок, але їх менше. Романтика, подорожі… Якій дівчині це потрібно? Товстий гаманець – і всі дівчата твої. Хоча я так не вважаю, але сучасний світ має багато розбіжностей із моїм світом.

 

 

 

  Сергій Гончаренко (2 курс, ІФВіС):

– По-перше, за якого принца? «Принц» – це і є символ заможного і безтурботного життя для дівчини! А як же прості хлопці, що не самостверджуються за рахунок «товстого гаманця» чи грошей батьків? Саме прості хлопці, які починають з нуля, не мають міцної опори від кого деінде, заслуговують на те, щоб дівчата «кидалися» на них. Але, на жаль, у сучасному світі все не так, як у романах або казках з «хеппі ендом». Зараз дівчата мріють про новенькі гаджети, подорожі за кордон, круті автівки (щоб за це все платив молодий чоловік). Але не скажу, що всі дівчата такі, бо є й інші (і їх чимало). Коли хлопець бачить привабливу дівчину, думає: «А що я зможу їй запропонувати?», – тому і не наважується зробити перший крок. А все тому, що зараз склався і утвердився такий стереотип, що всі дівчата мріють не про принца, а про «грошовиту жабу»!

  Марина Ломачевська (2 курс, ІФЖ):

– Чоловік за своєю суттю – мисливець. Усім відомо, що хлопців приваблює недоступність дівчат, тому, щоб стосунки були довговічними, молодик повинен завойовувати дівчину. У моєму житті були хлопці, які жодного разу не приходили на побачення без квітів чи солодощів. Не бачу в цьому нічого дивного чи надскладного. Що це за хлопець, який неспроможний на елементарні вчинки: зводити дівчину на каву чи заплатити за неї у громадському транспорті? Для цього не потрібно бути успішним бізнесменом. Жінки люблять, коли про них піклуються, приділяють увагу. Я не кажу, що увага і піклування повинні виявлятися лише у фінансовому аспекті, але він займає не останнє місце у стосунках. Дуже шкода, та зараз хлопці не те що неспроможні завоювати дівчину, а й ведуть себе вкрай нахабно. Здається, що кожен з них вважає себе центром Всесвіту.

Тетяна ЩЕГЛОВСЬКА


Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 733 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0