П`ятниця ,10.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Березень » 27 » Д. ШУРОВ: «Я З ВІННИЦІ, НЕ З НІЦИ, НЕ ЗІ СТОЛИЦІ»

16:48
Д. ШУРОВ: «Я З ВІННИЦІ, НЕ З НІЦИ, НЕ ЗІ СТОЛИЦІ»


Концерт сольного проекту Pianoбой на чолі з Дмитром Шуровим відбувся 25 березня. Співак представляв свій третій альбом "Take off". Вінниця привітно зустріла свого земляка. У книгарні "Є" відбулася автограф-сесія, де кожен мав честь отримати від музиканта його підпис, кілька добрих слів і фото на згадку.

Поціновувачі блюзу, року, інді та поп–стилів, які поєднує у своїй творчості музикант, не могли залишити свого кумира без маленьких подаруночків, тож презентували повітряні кульки, власноруч приготовлене печиво та багато інших приємних дрібничок.

Фанати підспівували відомі композиції. У книгарні панувала шалена атмосфера. Ще б пак, адже через кілька годин відбуватиметься довгоочікувана подія березня. Цей концерт має особливе значення як для фанатів, так і для самого Дмитра Шурова. Музикант родом із Вінниці, відтак завершення туру в рідному місті має для нього особливе значенння.

Насправді, як зізналась дружина музиканта Ольга Шурова, виступ у місті над Бугом мав відбутися 5 березня, але концертний директор вирішив все ж залишити Вінницю "на десерт". О 19:00 біля нічного клубу "Feride Plaza" зібралось вже чимало людей, були гості  й з сусідніх областей, які також з нетерпінням чекали на цей концерт. Весь простір від підлоги до стелі, від кутка до кутка зайняла неймовірно драйвова, насичена різними емоціями, атмосфера життя, кохання, дружби – всього того, чим живе, надихається та за допомогою чого творить музикант.

Фанати робили сет-листи, записуючи пісні, які вони чують або ж хочуть почути, фотографувалися, танцювали, підспівували. Загалом за вечір прозвучало близько двадцяти композицій. За день до концерту в одному зі своїх інтерв'ю Дмитро сказав, що дівчатка, які стоять під сценою ніколи не можуть «впіймати» його. Цей міф вирішив він розвіяти у рідній Вінниці. Прямо посеред виконання пісні піднявся і стрибнув до присутніх на перших рядах.

"Я впрямому сенсі цього слова зрозуміла, що таке побувати під Дмитром Шуровим. Якась мить – і я вже на підлозі, але це мене тільки розвеселило, напевно Pianoбой у такий спосіб вирішив перевірити на стійкість наших панянок. Емоції зашкалють, це найкрутіший день мого життя. Дякую за настрій, за натхнення, за чудовий вечір п'ятниці", - поділилася враженнями вінницька студентка Олена.

Після концерту Д. Шуров встиг ще й зустрітися зі своїми однокласниками, про що свідчить його фотографія й пост на сторінці в Instagram: "Вінниця. Тепла зустріч з однокласниками після рок-н-рольного концерту".

     Світлана ХАКБЕРДІЄВА


Категорія: Культура | Переглядів: 685 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0