Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Квітень » 23 » ДЕМОГРАФІЧНІЙ КРИЗІ – БІЙ!

19:51
ДЕМОГРАФІЧНІЙ КРИЗІ – БІЙ!


Як відомо, за останні роки населення України зменшилось з 52 до 47 мільйонів. Це послугувало причиною введення кримінальної відповідальності за проведення абортів. Такий законопроект у Верховній Раді зареєстрували представники Фракції «Свобода» - Олександр Сич, Руслан Зелик та Руслан Марцинків.

Згідно до їхньої пропозиції, громадяни, що проводитимуть штучне переривання вагітності будуть каратися позбавленням волі на строк від трьох до семи років. А з людей, що якимось чином пропагують аборти, будуть стягнені штрафи у розмірі 50-100 неоподатковуваних мінімумів.

Робити «вимушені» аборти на території нашої країни жінки зможуть лише з трьох причин: якщо вагітність загрожує життю жінки; якщо існує патологія плоду несумісна з життям дитини після народження; якщо дитина була зачата внаслідок зґвалтування, що необхідно буде довести в суді.

Таку ініціативу «свободівці» пояснюють тим, що зменшення населення України відбулося саме з причини законності абортів.

«Якщо така демографічна динаміка продовжуватиметься, то через декілька десятиріч народ України буде складатися загалом з мігрантів - вихідців із Азії»,- зазначено в документі.

«Свободівці» підготувались, і згадали, що проти абортів виступає християнська церква, тому ця тема є вельми актуальною, оскільки 28 липня Україна буде святкувати 1025-річчя хрещення Русі.

Настоятель Української автокефальної Незалежної церкви отець Дмитро Лисак каже: «Церква підтримує такі дії опозиції. Людина, яка з’явилася на світ має жити. Люба пташка чи тварина радіє своєму потомству, а людина знищує – це гріх. Лікарі, які роблять операцію називаються  – людиновбивцями і несуть таку ж  відповідальність за вбите дитя, як і жінка»

Питання заборони абортів піднімалося вже неодноразово, але завжди відкладалось у «довгий ящик». Як свідчить статистика за 2011 рік в Україні зареєстровано 156 тисяч випадків переривання вагітності.

Кримінальна відповідальність це звичайно занадто, з цією проблемою потрібно боротись, як зауважив митрополит Володимир, «словом і серцем».

Марина СТАСЮК


Категорія: Актуально | Переглядів: 538 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0