Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 3 » ДЕНЬ ГАЗЕТИ «ПОРАДНИЦЯ» У ВІННИЦІ

22:19
ДЕНЬ ГАЗЕТИ «ПОРАДНИЦЯ» У ВІННИЦІ


3 грудня в читальній залі Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Тімірязєва відбулася презентація всеукраїнської газети для всієї родини «Порадниця».

Із нагоди 20-річчя з часу створення видання на зустріч із працівниками книгозбірні, студентами 1 курсу, напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету й учнями однієї з місцевих шкіл завітали головний редактор часопису Тетяна Власюк, начальник відділу маркетингу Оксана Хронюк, кореспондент Віктор Миронець, котрі розповіли про особливості функціонування й історію видання.

Присутні, зокрема дізналися, що свого часу часопис був найтиражнішим виданням України – 1 млн. 521 тис. екземплярів.

Особливість «Порадниці» в тому, що вона максимально наближена до свого читача, на відміну від інших періодичних видань, спілкується і листується з ним. Популярність серед передплатників мають тематичні додатки «Рукоділля» та «Порадниця юридична», а також серія «Господиня», яка містить корисні поради з різноманітних сфер життя: від здоров’я та краси до садівництва і ремонтних робіт.

Знаковою і найбільш відомою рубрикою в газеті є «Порадницька гостина», де публікуються інтерв’ю з відомими, успішними сучасниками, серед яких – Борис Олійник, Ада Роговцева, Микола Амосов, Ольга Сумська, Влада Литовченко, Маша Єфросиніна, Алла Мазур та ін.

Своїми враженнями від спілкування з улюбленою газетою ділилися її прихильники, зокрема завідувач відділу маркетингу, реклами та соціокультурної діяльності Вінницької ОУНБ Тетяна Джуринська зазначила: «Порадниця» – це часопис, з якого можуть почерпнути інформацію на всі смаки як дорослі, так і малюки».

Насамкінець гості ознайомили присутніх з книгами, підготовленими журналістами редакції, а також подарували їх обласній бібліотеці. Усі охочі мали змогу передплатити видання у самих його творців, не йдучи до поштового відділення.

«Порадниця» – це цікава та корисна інформація для всіх, щира розмова про вічні духовні, родинні цінності, поради лікарів, психологів, педагогів, дизайнерів, садівників, городників, квітникарів, професійних кухарів, програма телепередач, рубрика знайомств «Самотнє серце», астрологічний прогноз. Недарма ж редакція газети обрала для себе цілеспрямований принцип: «Читати можна будь-яку газету, а порадитися – тільки з «Порадницею».

Тетяна ГУМЕНЮК


Категорія: Майстер-клас | Переглядів: 1561 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 4.4/5
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0