П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Вересень » 8 » ДЕНЬ, ЩО МОЖЕ ЗМІНИТИ ЖИТТЯ

20:22
ДЕНЬ, ЩО МОЖЕ ЗМІНИТИ ЖИТТЯ


Про виставку роботодавців у педагогічному

На перший погляд звичайний день у Вінницькому педуніверситеті видався неоднозначним і захопливим: відбулася виставка роботодавців у форматі Дня кар’єри. Захід привернув увагу як молоді, так і старшого покоління. Зважаючи на чималу кількість присутніх, необхідність зібрання можна вважати повністю виправданою.

Здавалося б, чим можна зацікавити студентів, окрім зарплати й обсягу роботи, та гості педагогічного зуміли знайти незвичайні аспекти в кожній професії. Першим до присутніх звернувся проректор з науково-педагогічної роботи та освітньої інноватики Андрій Безуглий, який наголосив на важливості отримання фаху та реалізації покликання завдяки наполегливій праці над собою.

До актової зали завітали представники Департаменту освіти Вінницької міської ради, Вінницького обласного центру зайнятості, Лівобережного й Правобережного міжрайонних центрів зайнятості м. Вінниці, Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області, ТОВ «Harvard Language Club», агентства організації свят «Резиденція свята», контакт-центрів «DataCall» та «Premium Call», фітнес-клубу «FitCurves», АТ «Ощадбанк», ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика», МПП «Геліка». Кожен «голос» намагався детально представити свою компанію.

Хтось зацікавлював романтикою служби в армії, інші престижем та високим доходом, дехто гнучким графіком та святковим настроєм на роботі. Чимало студентів виявили зацікавлення до окремих пропозицій, виголошених під час Дня кар’єри.

Роман БІЛЕЦЬКИЙ


Категорія: Таїна фаху | Переглядів: 465 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0