Неділя ,5.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Травень » 9 » ДЕНЬ ЗА ДНЕМ

16:16
ДЕНЬ ЗА ДНЕМ


Традиційно щовесни студенти беруть участь в акції із санітарного очищення території міста «Студентська молодь Вінниці – за чисте довкілля».

У всіх куточках обласного центру відбуваються толоки: громадськість спільними зусиллями прибирає двори, вулиці, парки, сквери після зими.

140 студентів і викладачів Вінницького педуніверситету долучилися до акції й очистили паркову територію на вулиці Сергія Зулінського.

Загалом у заході було задіяно 32 навчальних заклади та більше 3000 студентів.

Надія КОМІСАРЧУК

***

У Вінницькому педуніверситеті радо зустріли директора Чеського центру в Києві Луцію Ржегоржікову, котра завітала на запрошення Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених ВНЗ.

Гостя повідомила про діяльність Чеського центру, зокрема про можливості участі в чеських освітніх програмах та мовних курсах, що будуть функціонувати вже з вересня поточного року; розповіла про культуру та історію Чеської Республіки. Приємною несподіванкою стало те, що Луція Ржегоржікова діалог з аудиторією вела українською мовою.

Олена ОСТРОВСЬКА

***

Засідання круглого столу за участю професорсько-викладацького складу кафедри військової журналістики військового інституту КНУ ім. Тараса Шевченка та студентів-журналістів відбулося в педуніверситеті.

Тема розмови – «Комунікаційно-контентна безпека в умовах гібридно-месіанської агресії путінської Росії: інформаційна протидія ворогу». З майбутніми медійниками спілкувалися: заслужений журналіст України, професор кафедри військової журналістики Олександр Клубань, доценти Валерій Король та Григорій Любовець.

Експерти розповідали про комунікаційно-контентну атаку з боку супротивника, інформаційну агресію, яка має вплив на населення не тільки Донбасу, але й усієї України. Головним меседжем діалогу стала інформація про протистояння гібридній війні та спеціальну підготовку мас-медійників з військової журналістики.

Олександра ЗАКОРДОНЕЦЬ

***

Перше зібрання волонтерів Міжнародного фестивалю оповідання «INTERMEZZO» відбулося у Вінницькому педуніверситеті. Організатори презентували програму фесту на травень і пообіцяли ще більше несподіванок та сюрпризів.

Фестиваль проводиться для того, щоб знайти однодумців та чудово провести час. Місцями для спілкування будуть: музей Михайла Коцюбинського, центральні площі міста, галереї, кав’ярні тощо. Усі охочі можуть приєднатися до цього масштабного заходу, щоб зануритися у світ літератури й отримати безліч позитивних емоцій.

Ірина НЕТРЕБСЬКА

 


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 483 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0