Вівторок ,7.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Вересень » 11 » "Дівчата не ставили підніжок, натомість підтримували одна одну"

01:03
"Дівчата не ставили підніжок, натомість підтримували одна одну"


У вересні відбувся останній етап конкурсу «Красуня Вінниччини», який розпочався народним головуванням в Інтернеті, а потім перейшов у «очний» формат. Із 75 учасниць півфіналу з найвищими балами до фіналу потрапили 25 прекрасних леді. А четвертого вересня під час гала-концерту в НК «FeridePlaza» було оголошено ім’я головної красуні та ще 4-ьох дівчат, які увійшли до п’ятірки кращих.

Усі красуні та розумниці, а головне, що дві з них – студентки нашого «вишу» Анна Вараниця (ІФЖ, гр. 4-У(1)) та Аня Квочинська (ІІМ, гр. 2-Д). Вони з радістю поділилися зі «Студентською територією» враженнями від конкурсу.

– Що найбільше запам’яталося за час перебігу конкурсу?

Усе найцікавіше почалося у фіналі, коли протягом семи днів ми змагалися на різних тематичних вечірках, – ділиться враженнями Анна Вараниця, власниця титулу «Красуня Інтелект» (2 місце). – Серед конкурсів були такі: день національних традицій, конкурс талантів, купальників, вечірка в стилі «Чикаго 70-х», на якій дівчата співали в «Караоке», а також вечір епатажного костюму. На кожен конкурс потрібно було підготувати собі програму та костюми, а також вивчити нові дефіле та хореографію. Кожен день проходив у різних розважальних закладах нашого міста: «Диканька», «Амагама», «Березино», «Шоколад», «Мода-Бар».

– Під час кожного з тематичних вечорів учасниці фіналу проявляли свої здібності, вміння і таланти, намагалися здобути максимальну кількість балів від журі. Це було не так легко, як здається, але дуже цікаво, – розповідає Аня Квочинська – «Красуня Талант» (3 місце).

– Як поводилися ваші суперниці?

– Якщо мається на увазі, чи не намагалися вони якось нашкодити, то – ні! Навпаки – усіляко допомагали та підтримували своїх так званих конкуренток. Жодних неприємних сюрпризів – говорять дівчата.

– Чи реально на конкурсах краси здружитися?

– Звісно!Не варто сліпо вірити стереотипам, що всі дівчата між собою суперниці, і щирі відносини неможливі на подібних конкурсах. Адже в першу чергу це залежить від самої людини, її моральних та етичних якостей, а ще не варто забувати, що стереотипи й створюються для того, щоб рано чи пізно їх зруйнувати, і завжди знаходяться люди, які це роблять. Так і у випадку з конкурсом, – стверджує Аня Вараниця. – Звісно, є й ті, хто своєю поведінкою ще раз підтвердив неможливість такої дружби. Та я вірю, що щирість та підтримку можна знайти будь-де, головне – у будь-якій ситуації залишатися Людиною. Особисто я знайшла на цьому конкурсі хорошого друга.

– Як ви вважаєте, яка головна мета подібних конкурсів?

Це самореалізація, – погоджуються одна з одною Ані, – розкриття і закріплення різноманітних здібностей і талантів, знайомства з новими цікавими людьми, здобуття нових навичок.

– Стільки позитивних відгуків, а чи були негативні моменти?

На думку приходить лише втома. Та, якщо враховувати, скільки всього ми зробили, яку користь нам це принесло, то таку втому можна назвати приємною і віднести її також до позитивного. Адже в будь-яких труднощах треба шукати для себе нові можливості, – впевнена учасниця Аня Вараниця.

– На вашу думку, що допомогло дійти до фіналу та увійти в п’ятірку найгарніших?

У різних життєвих ситуаціях завжди допомагають оптимізм, почуття гумору, вміння імпровізувати та сміятися з самої себе, – впевнена Аня Вараниця. – Дуже важливою є підтримка дорогих мені людей, у хвилини фізичного та морального виснаження навіть кілька слів підтримки від близької людини можуть зробити справжнє диво та надихнути на нові звершення. Конкретно щодо титулу, то логічно було б сказати, що допоміг саме розум, номінація говорить сама за себе.

Мій життєвий девіз: «Кожен у своєму житті може досягти кращого, а краще в житті варте того, щоб боротися за нього, чекати, не здаватися і ніколи не впускати, при цьому залишаючись собою». Завжди потрібно вірити в себе. Номінацію «Красуня Талант» мені допомогли отримати вокальні дані, музична освіта та багато років праці над собою, з дитинства займаюсь вокалом і просто обожнюю співати, – розповідає Аня Квочинська.

Тож побажаємо дівчатам і далі вірити в себе, розвиватися та йти до здійснення своїх мрій. Краси та добра!

Спілкувалася
Анастасія ЯКОВИШИНА


Категорія: Дзеркальце моє, скажи... | Переглядів: 882 | Додав: Admin | Теги: красуня університету | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0