Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Липень » 15 » ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ В 13 ЛІТ

21:16
ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ В 13 ЛІТ


Усе, виходжу на пенсію. Бо де ж це таке бачено, щоб малолітні «богині» заявляли про те, що вони вміють по-справжньому кохати?! Люди, заспокойте мене, переконайте, що це просто невдалий жарт! Ну ж бо, не скажете? Ой, лишенько!

Аж злість починає розривати, коли читаю освідчення в коханні, де підлітки клянуться «бути завжди поруч, кохати його одного (чи одну), дарувати палкі ночі кохання і будити зранку запахом кави». І це в 12-13 років! Та я в такому віці думала, де б це велосипеда «кльового» дістати, а вони сидять на підвіконнях, нервово курять тоненькі сигарети і думають про своє «єдине кохання»! Сторінки таких осіб у соціальних мережах просто вражають своєю «глибиною» та «чуттєвістю». Вони так і майорять записами про «любов-кров», про «він образив – сліз не бачив», про «зрозумієш, приповзеш – буде пізно», «не для тебе, (пі-пі-пі) мама принцесу виховувала» і тому подібне!

Не знаю, як там хто, але я на своє повноліття мріяла просто гарно відірватись з друзями, а ще більше хотіла, щоб кохана людина в такий день була поруч. Але, як виявилось, мої бажання зовсім примітивні, креативністю та пристойністю не сяють! Бо в подібних випадках особи, «яких життя багато чому навчило» (окрім елементарної грамотності та варіння борщу), замовляють 101 троянду і каблучку з діамантами, бо, бачте, пальчики в них мерзнуть. От цікаво мені: а більше нічого не мерзне, коли вони у відвертому «міні» невміло крокують на підборах в тридцятиградусний мороз?!

Пишу оце все, аж страшно стає. Так хочеться, щоб дівчатка такого віку нарешті зрозуміли, що не потрібно поспішати дорослішати. Через кілька років у тій же всесвітній павутині ви будете писати про те, що хочете побути дитиною, що вам набридли «дорослі» проблеми, що ви втомились від жорстокості «дорослого» світу, що ви розчарувались у коханні. А знаєте, чому так буде? Тому що сьогодні ви хочете подорослішати, заявити про те, що вмієте кохати, бути сильними, самостійними «кам’яними леді». Не забирайте в себе оту річ, яку звуть «казкою дитинства». Пощадіть – не відпускайте на пенсію.

Ірина ПАЛАМАРЧУК


Категорія: Слушна думка | Переглядів: 586 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0