Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2019 » Січень » 18 » ЕКОНОМІЧНА ГРА ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ

18:59
ЕКОНОМІЧНА ГРА ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ


Зустріч представника організації «Fundacja Wolność i Demokracja» Марії Козирської та віце-консула Польщі з політичних питань Агнєшки Гуральської зі студентами спеціальності «Філологія. Українська мова і література» з предметним напрямом «Польська мова» відбулася на факультеті філології й журналістики імені Михайла Стельмаха.

Польська організація «Fundacja Wolność i Demokracja» співпрацює з багатьма навчальними закладами України, проводячи знайомство з історичним розвитком економіки Польщі. У Вінницькому педуніверситеті була проведена лекція на тему: «Внесок видатних поляків у розвиток економіки польських земель у ХІХ столітті» та економічна гра для студентів та викладачів.

Економічна гра полягала в представленні діяльності різних польських підприємців того часу, а також продажі уявних акцій для їхнього бізнесу – нафти, залізничної колії, тканини тощо. Студенти 1-3 курсів польською мовою презентували бізнес того чи іншого підприємця, маючи на меті зацікавити інвесторів. А студентам і викладачам, котрі виступили в ролі інвесторів, було роздано папірці – умовні гроші, за які мали купити акції на прибуток від виробництва. Ведуча Марія Козирська зачитувала новини, у яких йшлося про падіння чи ріст цін на акції, глядачі мали можливість їх продати чи обміняти. Переможцем гри став той, хто заробив більший прибуток. Лідерську позицію зайняла старший викладач кафедри методики філологічних дисциплін і стилістики української мови Оксана Пойда.

Діана КОЛЕСНИК


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 786 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0