Понеділок ,6.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 10 » ФЕЄРІЯ ВИШУКАНОСТІ Й КРАСИ

00:08
ФЕЄРІЯ ВИШУКАНОСТІ Й КРАСИ


Студенти Вінницького педуніверситету не припиняють дивувати своєю неповторністю. Саме таким став конкурс «Міс та Містер інституту математики, фізики і технологічної освіти», що відбувся 9 грудня у Мистецькому центрі. Багатоденні тренування і репетиції не  пройшли даремно, адже глядачі нагороджували учасників гучними оплесками.

Першим став оригінальний вихід конкурсантів на сцену. Кожен із них представив себе в ролі мультиплікаційного або казкового героя і охарактеризував перевтілення. Усі завершили представлення розважально-гумористичним танцювальним номером. У світ талантів привів колектив «Soul Dance Studio», що вражав своєю грацією та неповторністю.

Наступним випробуванням став показ відеороликів, де було відтворено моменти з життя конкурсантів. Це завдання вони готували завчасно, тому кожен зміг виявити індивідуальність і креатив. Віталій Васильченко провів паралель реального життя з тим, про яке хотілося б мріяти. Аліса Дяченко презентувала відеоролик про себе в національному стилі.

Наталія Схабицька зуміла довести, що хлопці ніколи не повинні обирати між нею і ще кимось іншим, адже таких, як вона, більше нема. Євген Кабаков, В’ячеслав Ольшевський і Василь Мерінгер з гумором презентували усі реалії справжнього творчого студентського життя. А Олександра Райковська та Ангеліна Люба подарували гарний настрій глядачам, показавши вишукані танці. Зал спостерігав, затамувавши подих.

Насамкінець глядачі дочекалися «Дефіле», де учасники продемонстрували не лише блискучі сукні й розкішні смокінги, але й чарівні, щирі посмішки.

Протягом свята розважали танцювальний колектив «Let’s Dance», Анастасія Орлова вокальним виконанням пісні «Ніжність», гурт КВН «5 хвилин» та «золотий голос» університету Олена Пасіхова.

Настав час підбивати підсумки. Члени журі: Олена Пугач, Тетяна Баран, В’ячеслав Загребельний, Любов Стаховська та Наталія Шевчук упродовж вечора справедливо і наполегливо оцінювали старання кожного і, врахувавши оцінку глядачів, титул «Міс та Містер ІМФіТО – 2016» присвоїли Ангеліні Любі та Василю Мерінгеру.

За кулісами у розмові з кореспондентом «СТ» переможці зазначили: «Надзвичайно щасливі, оскільки мали змогу брати участь у такому чудовому конкурсі. А ще знайшли багато нових знайомств, цікавих, розумних і талановитих друзів. Вдячні за підтримку одногрупникам. Без них не змогли б зробити всього того, що вдалося». До того ж, Ангеліна Люба отримала ще «Міс глядацьких симпатій».

«Віце-міс» та «Міс Грація» стала Олександра Райковська.

«Віце-містер» і «Містер глядацьких симпатій» – В’ячеслав Ольшевський.

Своєю «Вишуканістю» нас вразила Наталія Схабицька.

Титул «Міс Артистичність» здобула Аліса Дяченко.

Не позичати «Елегантності» Євгену Кабакову. Титул «Містер Оригінальність» виборов Василь Мерінгер.

Віталій Васильченко став «Містером Креативність».

Хлопцям і дівчатам вручили символічні подарунки від партнерів мережі комфортного кіно «Broadway», спортивного клубу «Максимус», косметичної компанії «Avon» та фотостудії «SV».

Надія КОМІСАРЧУК


Категорія: Дзеркальце моє, скажи... | Переглядів: 636 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 4.6/5
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0