Середа ,15.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Жовтень » 7 » ФЛЕШ-WI-FI ВІД МІСЬКОЇ ВЛАДИ

04:07
ФЛЕШ-WI-FI ВІД МІСЬКОЇ ВЛАДИ


Чи то Вінниця так старанно рветься стати справжнім європейським містом, чи на її шалені темпи розвитку впливає «Євро-2012»…  Впродовж кількох останніх місяців вінничани побачили чимало змін, які милують і дивують не лише око, а й чарують серця туристів та жителів міста. Чим же цього разу вирішила здивувати нас місцева влада?

Одного осіннього дня на площі біля міськвиконкому зібралася чимала юрба. Там були фотографи з модерновими «цифровиками», журналісти з диктофонами, оператори з камерами і, власне, невеличкі групки людей, близько десяти осіб у кожній. Усі були розфарбовані, одягнені у свій командний символічний «прикид» та «озброєні» леп­­-топами, нетбуками та звичайними мобільними телефонами, що мають підключення до Wi-Fi зони.

Така подія у Вінниці відбулася вперше. Флеш-wi-fi об’єднав чимало студентів, школярів та всіх охочих позмагатися за грошову винагороду. За підтримки міськвиконкому та начальника департаменту у справах молоді та туризму ВМР Руслана Анфілова було визначено премії за перших три призових місця: 2000 грн., 1500грн., 1000 грн. і 500 грн. – за креативність команди.

Для того, щоб взяти участь у флеш-wi-fi, капітани команд повинні були зареєструватися за допомогою соціальної мережі «Facebook» ще до початку вікторини, а вже потім відповідати на запитання про визначні місця Вінниці, цікаві історичні факти. Питання чули всі, хто перебував на площі. Часу було вдосталь навіть для того, щоб встигнути понишпорити у пошукових системах. Проте, першими справлялися вдатні та кмітливі, адже враховувалася швидкість надсилання правильної відповіді.

Подію коментують студенти Вінницького транспортного коледжу: «Це чудово, що відбуваються  подібні заходи, що місцева влада цікавиться, чим живе молодь. Ми прийшли сюди не за винагородою (хоча вона б для нас не стала зайвою), а за цікавими враженнями, відчуттям дружного і сильного колективу».

Наш університет представляла команда «Ейнштейни у вишиванках»: «Ми задоволені, що сюди потрапили, адже атмосфера тут справді драйвова. Шкода, звичайно, що не посіли жодного призового місця, проте не засмучуємося, бо і без того отримали «море» позитивних емоцій».

Першість на цьому інтелектуальному турнірі посіла команда «Квазіброїд», друге місце – «Юриктив», третє – «Тіп-топ». Найкреативнішими були учасники команди «Міми». Усіх, хто брав участь у заході, запросили на спеціальну безкоштовну студентську вечірку до одного з нічних клубів Вінниці.

Олег ЛЕНКОВ


Категорія: Різне | Переглядів: 516 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0