Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 25 » ГОТЕЛЬ «НОВОРІЧНИЙ» АБО ЗІ СВЯТОМ, ПЕДАГОГІЧНИЙ!

09:13
ГОТЕЛЬ «НОВОРІЧНИЙ» АБО ЗІ СВЯТОМ, ПЕДАГОГІЧНИЙ!


Щойно студенти педуніверситету почали складати зимову сесію, показувати свої вміння та знання, до них завітала святкова феєрія сміху, музики й талантів.

23 грудня відбулася прем’єра новорічного мюзиклу «Готель «Новорічний», який став певним феноменом в житті навчального закладу, бо ж після дійства кожен упевнено міг сказати: «Такого я ще не бачив!».

Глядачі мали змогу побачити на сцені «провідні обличчя» ВНЗ, котрі з гумором доводили, – попри важку роботу знаходять час для співів і танців.

Високим рівнем виконавської майстерності чарував оркестр ВДПУ, хорова капела, жіноча капела, музичні колективи «Щедрик», «Веснянка», запалювали енергійними танцями гурти «Роза вітрів», «Let’s dance» та «Imagine».

Цього дня не тільки співали, а й показали професійну акторську гру Віктор Грант, Олена Шинкар, Віктор Дзюблик, Станіслава Фулей, Еліна Ковальська, Сергій Жук, Марія Танасієнко, Василь Гермазій, Сергій Сергєєв, Олена Пасіхова, Дмитро Матат, Владислав Хохлан, Вікторія Гуменюк, Марія Китайчук, Олександр Ярошенко, Анастасія Селіфонова.

Короткі зафільмовані інсценізації (пародії на найвідоміші фільми) переходили в музичні номери на сцені. Там присутні побачили і студраду, і профком, і вічне протистояння – поєднання філології й журналістики.

Ректор університету, доцент Наталія Лазаренко разом із першим проректором з науково-педагогічної роботи, доцентом Сергієм Гусєвим потішили студентів піснею і цим самим довели: гарний педагог повинен надихати.

– Попри те, що свято тривало понад дві години, ми досягнули бажаного результату, – говорить режисер Ігор Цигвінцев, – всі залишилися щасливими та задоволеними. Це зайвий раз доводить те, що наші зусилля не були марними. Пропускаючи крізь себе все, що було на сцені, ми зарядили позитивом і викладачів, і студентів.

 За таку плідну працю варто подякувати всім тим, хто доклав чимало зусиль під час зйомки, монтажу мюзиклу та звісно ж підтримці, яка часом буває такою важливою.

Усі «жителі» студентського містечка ВДПУ вже знають, що в новорічну ніч ректорат педуніверситету перетворюється в готель, а от про те, що мистецький центр стає музично-драматичним театром дізналися зовсім нещодавно.

До цього причетні музичні редактори Т. Грінченко, О. Біцюк, адміністратор В. Кащей, помічник режисера А. Гиренко, художники М. Іванова, О. Гринчук, оператор-постановник В. Пелішенко, асистент оператора В. Федосов, асистент режисера К. Дика, звукорижесер Є. Дідіченко.

Неповторні тексти пісень були написані Тетяною Грінченко.

Неабиякий внесок зробив директор мистецького центру Олександр Біцюк.

Режисером став Ігор Цигвінцев, який за словами із пісні – «носій божевільних, втім потрібних ідей».

Валентина БІЛОУС

Світлини Світлани КОСТЮК


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 681 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0