П`ятниця ,17.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Червень » 18 » ІННОВАЦІЇ В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ

19:00
ІННОВАЦІЇ В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ


На базі Вінницького педуніверситету упродовж 16-18 травня за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної Академії педагогічних наук України пройшла ХІІІ міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методи навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми».

Провідні фахівці в галузі освіти з Польщі, Білорусі, Молдови, більш ніж десяти міст України ділилися досвідом і здобутками щодо психолого-педагогічних проваджень, інноваційних технологій як стандарту освіти для студентів коледжів, технікумів, ВНЗ. Із вітальним словом звернулася ректор педуніверситету, доцент Наталія Лазаренко.

На конференції було представлено наукові доповіді, що стосувалися розвитку освітніх ресурсів, національного виховання молоді як міцного фундаменту побудови майбутнього України, професіоналізації освіти, методологічної культури викладача тощо. Фахівці обговорювали шляхи розв’язання актуальних проблем навчання, виховання та розвитку учнів середньої загальноосвітньої школи, психолого-педагогічних проблем ступеневого навчання і виховання учнів професійно-технічних закладів освіти, професійної підготовки майбутніх фахівців у коледжах і технікумах.

Окрім наукових обговорень для гостей заходу було проведено екскурсію містом. Науковці відвідали Національний музей-садибу імені Миколи Пирогова, познайомилися з мальовничими краєвидами Поділля. У мистецькому центрі навчального закладу було представлено виставку художньої й технічної творчості студентів педуніверситету, а також святковий концерт.

Надія КОМІСАРЧУК


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 461 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0