Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Грудень » 15 » ІЗ ЦЕГЛИН ІСТОРІЇ ЗБУДУЄМО СУЧАСНІСТЬ

05:05
ІЗ ЦЕГЛИН ІСТОРІЇ ЗБУДУЄМО СУЧАСНІСТЬ


На І Всеукраїнському студентському турнірі істориків серед 13 команд з усієї України студенти інституту історії, етнології і права нашого університету вибороли почесне ІІ місце, за що були нагородженні дипломами, книгами про минувшину рідної Вітчизни та безліччю позитивних емоцій.

 

З 1999 р. Всеукраїнський турнір істориків проходив серед школярів і мав на меті показати їхні знання з всесвітньої історії та історії України. У 2012 р. організатори турніру вирішили здивувати усіх і вперше в Україні змагання провели для студентської братії.

Відтак на базі Київського університету імені Б. Грінченка відбувся І-ий Всеукраїнський студентський турнір істориків. До складу команди нашого університету увійшли: Олександр Федоришен (капітан), Лілія Вознюк та Сергій Гула.

– Це було щось неймовірне! – ділиться враженнями студент-магістрант Олександр Федоришен. – Нам дуже сподобалося. Особливо найприємніше було дізнатися, що нинішнім ректором Київського університету ім. Б.Грінченка є випускник нашого педагогічного – доктор філософських наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Віктор Огнев’юк.

Упродовж дводенних баталій відбулося два тури по дві командні гри. В перший відбірковий день команда ВДПУ проявила свої найкращі здібності та знання і зайняла І місце, вийшовши до фіналу. Разом із нашою командою туди потрапили команди Київського університету ім. Б.Грінченка та Ніжинського державного університету ім. М.Гоголя.

– Під час ігор заборонялося користуватися будь-якими аудіовізуальними та іншими засобами збереження та накопичення інформації, – розповідає учасниця змагань Лілія Вознюк. – Важко було, але ми трималися. Впевненості у перемозі додавали знання з фахових предметів і підтримка команд, що не увійшли до фіналу.

– Дуже сподобалася організація турніру, комфортні умови та робота т’ютора (супроводжуючого – «СТ») Людмили – студентки ІІ курсу Київського університету, яка принесла нам гарну звістку про перемогу», – з усмішкою згадує Сергій Гула.

Що ж, молодці історики! Так тримати!

Спілкувалася

Наталі ВОЗБРАНЮК


Категорія: Різне | Переглядів: 542 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0