Неділя ,5.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Жовтень » 9 » Із потоку новин

04:30
Із потоку новин


Студенти-журналісти провели засідання «круглого столу» на тему: «Україна сьогодні: проблеми і шляхи їх розв’язання» за участю лауреата обласної премії НСЖУ ім. К.Гришина, першого заступника начальника обласного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Володимира Лазаренка.

Наталка БАКСАЛЯР

У Національному авіаційному університеті (м.Київ) пройшов Всеукраїнський форум молодіжних ЗМІ «FOR young Media», у якому взяли участь першокурсники спец. «Журналістика» Вікторія Лисак, Анастасія Ткаченко, Денис Білик.

Студенти мали змогу спілкуватися із відомими українськими теле- та радіожурналістами: Тимуром Мірошниченком, ведучим Першого національного каналу, Володимиром Лехом, головним редактором парламентського телеканалу «Рада», Мариною Крохіною, редактором телеканалу «ІСТV», Глібом Корнієнком, ведучим новин на радіо «Промінь» та ін. Крім того, майбутні мас-медійники потрапили до прямого ефіру теле-шоу «Велика політика» з Євгенієм Кисельовим на каналі «Інтер».

Власкор

Про фахову специфіку роботи кореспондентів районних, обласних та республіканських видань студенти-журналісти слухали під час зустрічі з письменником, журналістом, власним кореспондентом Національного радіо України Олександром Дмитруком.  Окрім того, гість розповів, що потрібно  робити, коли не виконано завдання редактора, але з «порожніми руками» не хочеться повертатися до редакції; розкрив таємниці успішного проведення інтерв’ю.

Анастасія ЯКОВИШИНА

Із кожним днем людство все частіше замислюється над проблемами екології нашої планети і стає на захист природи. На цю тему студенти II курсу спец. «Журналістика» провели жвавий діалог із керівником прес-служби державного управління охорони навколишнього природного середовища у Вінницькій області Віталієм Фінклером.

Гість говорив про специфіку екологічної освіти громадян, а також ділився професійним досвідом.

– Ми не тільки інформуємо у пресі про стихійні лиха чи відстежуємо публікації екологічної проблематики, а й влаштовуємо різні конкурси і фотоекспозиції, проводимо соцопитування, організовуємо подорожі рідним краєм, здійснюємо різні природоохоронні акції, – зауважив Віталій Фінклер.

Віта ОМЕЛЬЧУК


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 551 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0