Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Січень » 31 » ІЗ ПОТОКУ НОВИН

23:58
ІЗ ПОТОКУ НОВИН


У Мистецькому центрі університету пройшло свято мужності, сили та артистизму. Сім команд із різних інститутів та природничо-географічнго факультету змагалися за звання найкращих козаків. Хлопці демонстрували міць і витримку, дивували вмінням підіймати гирю та перетягувати канат. Винахідливість й артистичність юнаки показали в конкурсі «Візитка». До нього команди поставилися з особливою відповідальністю: співали пісень, декламували вірші, інсценізували казки.

Після різних випробувань переможцем журі оголосило команду Інституту фізичного виховання та спорту. Вона й носитиме звання найсильнішої протягом року.

Ірина ПАЛАМАРЧУК

****

Наприкінці 2012 року розпочала роботу спеціалізована вчена рада Вінницького педуніверситету зі спеціальностей: 13.00.01 – загальна педагогіка та її історія, 13.00.04 – теорія і методика професійної освіти. Керівником цієї важливої ланки в системі атестації наукових кадрів вищої кваліфікації став ректор, доктор педагогічних наук, професор Олександр Шестопалюк. Відповідно до наказу МОНМС України до складу спецради увійшли 16 докторів наук, професорів з Вінниці, Києва, Львова, які працюватимуть в ній протягом трьох років.

Роман ГУРЕВИЧ

****

У Вінниці відбулося засідання конкурсного журі, яке визначило кращий твір для нагородження Всеукраїнською премією ім. М.Коцюбинського.

У 2012 році на отримання премії було представлено Ларису Колесник з книгою «Привиди пустельного кварталу», Віталія Борецького зі збіркою «Гербарії янголів» та Олександра Дмитрука зі своїм новим історичним романом «Честь і плаха».

Як зазначила заступник голови облдержадміністрації Любов Спірідонова, обговорення творів-претендентів ще раз довело, що Вінниччина досить багата потужними авторами. У результаті таємного голосування визначено переможця, яким став молодий письменник, старший викладач кафедри журналістики Вінницького педуніверситету Віталій Борецький.

Він, окрім визнання і морального піднесення, отримав непогану матеріальну винагороду.

Власкор

****

За підсумками науково-дослідної роботи нашого університету в 2012 році, переможцем рейтингового оцінювання структурних підрозділів стала кафедра технологічної освіти, економіки й безпеки життєдіяльності ІМФіТО.

За ефективну організацію наукової роботи в усіх основних напрямках, зокрема зміцнення науково-педагогічного потенціалу шляхом захисту дисертацій, підготовки аспірантів і докторантів, активну та плідну видавничу діяльність, високий рівень організації науково-практичних заходів міжнародного й республіканського рівня, ефективне керівництво науково-дослідною роботою студентів, підготовку призерів і переможців Всеукраїнської студентської олімпіади та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук викладацький склад кафедри урочисто нагороджено сучасним комп’ютерним комплексом.

Євгеній ГРОМОВ

****

Делегація нашого університету у складі проректорів, деканів-директорів, керівників окремих відділів і служб та учасників художньої самодіяльності відвідала Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС України. Під час візиту відбулося знайомство з особливостями організації навчально-виховного процесу, наукової діяльності, матеріально-технічним і програмним забезпеченням, станом виховної роботи, дозвілля курсантів та студентів.

Особливо цінним було вивчення досвіду використання сучасних навчальних ІТ-технологій, функціонування локальних мереж.

Студенти-учасники художньої самодіяльності та народний художній колектив «Щедрик» виступили перед господарями з концертом.

Вл.інф.


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 574 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0