П`ятниця ,10.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Грудень » 25 » ІЗ ПОТОКУ НОВИН

20:00
ІЗ ПОТОКУ НОВИН


Студенти факультету фізичного виховання і спорту вкотре порадували альма-матір своїми досягненнями. Ректор Вінницького педуніверситету Наталія Лазаренко віншувала наших переможців.

Студенти 2 курсу факультету фізичного виховання і спорту Олександр Онищук й Олексій Шинкарюк вибороли призові місця із Зендокай Карате-До 2016.

Зокрема на відкритому чемпіонаті в Японії із Зендокай Карате-До Олександр Онищук отримав відзнаку за бойовий дух та зайняв 2 місце, а у Відкритому кубку центральної України – 1 місце. У Відкритому кубку центральної України з цього виду спорту 1 місце посів Олексій Шинкарюк.

Вітаємо наших спортсменів і бажаємо подальших блискучих перемог!

***

Нещодавно студенти-аспіранти кафедри алгебри і методики навчання математики Діана Тютюнник та Галина Катеренюк взяли участь у ХІ-ій Міжнародній науково-практичній конференції «Вища освіта України в контексті інтеграції до Європейського освітнього простору».

Конференція була присвячена актуальним проблемам, а також перспективам розвитку вищої освіти в Україні. Зокрема входження України до європейського освітнього простору, перспективам євроінтеграційних процесів у сфері вищої освіти, вимогам Болонського процесу та питанням готовності України відповідати цим вимогам, стандартам європейського освітнього простору та завданням, що стоять перед вищою освітою України сьогодні.

Майбутні фахівці за спеціальністю 014 Середня освіта (Математика) долучились до обговорення важливих питань: технології управління якістю освіти, технології моніторингу якості, електронні освітні ресурси в сучасному освітньому закладі тощо.

***

Директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вінницької міської ради Богдана Данчак завітала до педуніверситету, аби вручити грамоти вінницького міського центру студенткам 3 курсу навчально-наукового інституту педагогіки, психології, підготовки фахівців вищої кваліфікації Яні Стоцькій та Вікторії Кравчук за небайдужість, роботу з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах та з нагоди Дня волонтера.

Ректор університету Наталія Лазаренко зауважила, що наш ВНЗ постійно долучається і бере активну участь у різноманітних благодійних акціях.

***

У Вінницькому педуніверситеті відбулося нагородження студентів-магістрів Ірини Бабич, Білюка Анатолія, Цмуз Тетяни та Неруша Леоніда, котрі на XV Всеукраїнському студентському турнірі з фізики у м. Києві вибороли I місце серед педуніверситетів України. Анатолій Білюк у цьому ж змаганні отримав III індивідуальне місце серед усіх учасників.

Також віншували студентку 2 МР курсу Віту Косарчук, яка взяла участь у X Всеукраїнській музичній олімпіаді «Голос країни» та отримала диплом лауреата 2 ступеня у молодіжній номінації «Народний вокал», посівши II місце. Під керівництвом старшого викладача кафедри хорового мистецтва та методики музичного виховання Лідії Остапчук.

Вперше факультет фізичного виховання і спорту має досягнення у галузі бойового гопака. Студент 4 курсу факультету фізичного виховання і спорту Микола Басістий посів 1 місце на Чемпіонаті України з бойового гопака у м. Тернополі.

Вітаємо наших переможців і бажаємо все нових та яскравих перемог! Ви – наша гордість!

Катерина ЗУЛІНСЬКА


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 411 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0