П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Березень » 1 » Як чудово, що є на світі чоловіки!

03:18
Як чудово, що є на світі чоловіки!


     Шановні чоловіки, коли жінки говорять: всі ви однакові; навіщо тільки вас взагалі земля носить; ми можемо щасливо жити без вас і т.д., будь ласка, не вірте нам. Навіть, якщо кажемо, що ненавидимо, то це тільки тому, що ви не байдужі нам.

     Дякую за ваші гарячі серця і розсудливість, за теплі й сильні руки! За те, що на вас завжди можна  покластись (або опертись), і за міцне, як граніт, слово, якого ви завжди стараєтесь дотримати! За те, що ви даруєте гарний настрій, даєте корисні поради. За щирість, відданість…

     Знаю, якого залізобетонного терпіння ми часом вимагаємо, яких витрат сил, грошей і часу. Як у вас голови сивіють і волосся випадає через нас …

     Пробачте, за часті докори і претензії, за наше пхикання, безсоромні натяки на покупку нової сукні або прикрас…

     Якби на світі не було чоловіків, то хто би забивав у стіни цвяхи, носив важкі сумки, пересував меблі, ремонтував забиті умивальники? Хто крутив би нам пальцем біля скроні і казав: «Ти божевільна, якщо дивишся цей сопливий серіал і хвилюєшся, чи поцілує Карлос Хуаніту в наступній серії!».

     Захоплююсь чоловічою дружбою і прямолінійністю, холоднокровністю там, де вона треба, байдужістю до незначних проблем; тим, як легко й невимушено ви приймаєте рішення, шляхетно допомагаєте нам лише за усмішку чи поцілунок у відповідь, пробачаєте й умієте любити. Наші янголи-охоронці, що часом рятують нас від жахливих помилок і неприємних чи небезпечних ситуацій, готові жертвувати своїм життям заради коханих. Проводите додому вечорами, віддаєте свої рукавиці, коли ми забуваємо власні, забороняєте пити і курити, купуєте шоколад, коли ми смертельно хворі поганим настроєм, забороняєте лікувати морозивом ангіну чи пити каву на ніч! Без вас, наші милі, нема сенсу жити. Геймери та футбольні фанати, любителі пива і автомобілів, плейбої та ботани, дякую за те, що вносите різноманіття в наше жіноче життя, за те, що ми просимо «валентинку», а отримуємо чарівний букет троянд натомість.

     Мабуть, у вас часто складається враження, що ми невдячні і не уміємо вас цінувати… Пробачте! Розуміємо ваше незадоволення. Обіцяємо, що з понеділка все зміниться на краще!

Від імені представниць прекрасної статі університету
Юлія ШЕВЧЕНКО

Категорія: Різне | Переглядів: 606 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0