Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Грудень » 15 » Як гарно провести вихідні

04:21
Як гарно провести вихідні


Як солодко звучить слово – ВИХІДНИЙ! Його бажають усі без винятку: школярі, студенти, дорослі. Ще з понеділка ми плануємо cвій week end. Є безліч варіантів, де можна чудово та незабутньо, а головне, з користю, провести час. Декілька з них пропоную вам.

Багато хто не любить активного відпочинку, гамірливих компаній, тому дивляться улюблений серіал, намагаються дочитати давно розпочату (ще з літа) книжку або навіть підготуватися до пар на понеділок, а якщо відомий розклад занять – то на весь тиждень.

Чимало людей надають перевагу шопінгу. Часто стверджують, що сприятливий час для покупок – це вихідні, адже тоді ніхто нікуди не поспішає, обирається те, що потрібно, не переплачуючи зайвих грошей. А щоб було веселіше, можна скористатися послугами друга чи подруги, які крім того, що допоможуть зробити правильний вибір, то ще й собі щось придбають.

З коханими можна піти в кінотеатр на якусь романтичну комедію. Останні ряди, близька людина поряд… – чого ще хотіти?! З’явилася нова вистава або приїжджає ваш улюблений виконавець – поспішайте за білетами, не проґавте свій шанс.

Хоч зараз не літо, але це не привід відмовлятися від шашличків. Зателефонуйте друзям, зберіть добірну, веселу компанію та гайда за новими враженнями та емоціями.

Уся молодь під час week end любить «відриватися на повну». У нашому місті безліч клубів на різні смаки та вподобання, у яких зазвичай можна проводити час. Але тому, хто веде активне клубне життя та є частим гостем недільних дискотек – не варто забувати про пари в понеділок.

Де, як та з ким проводити вихідні залежить винятково від вас та вашого настрою. Ну, що ви вже знаєте, де проведете свої наступні вихідні, щось обрали із запропонованого, з’явилися плани? Життя одне, не марнуйте даремно такий дорогоцінний час, а особливо студентські роки.

Віта МАКОГОН

 


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 604 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0