Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Жовтень » 8 » ЯК ТЕБЕ НЕ ЛЮБИТИ, УНІВЕРСИТЕТЕ МІЙ!!!

01:09
ЯК ТЕБЕ НЕ ЛЮБИТИ, УНІВЕРСИТЕТЕ МІЙ!!!


Щодня тисячі студентів приходять до рідної альма-матер зі спільною, благородною метою – здобувати знання. А чи задумувався хто-небудь, що саме притягує нас сюди (окрім навчання, звичайно)? У кожного різні вподобання та смаки, власні улюблені місця, речі чи навіть особи, що змушують нас щоранку прокидатися і бігти до рідного університету.

З нагоди сторіччя нашого навчального закладу, газета «Студентська територія» вирішила поцікавитися, що є своєрідним «магнітом» для студентства:

Ольга Дмитрук (3 курс, ІІЕП):

Я обожнюю ВДПУ за високоерудованих викладачів. Особливе захоплення викликає Сергій Леонідович Калитко, який викладав у мене на першому курсі історію і географію України. Він чудовий фахівець, приємний співбесідник, щира та позитивна людина.

Андрій Тисовський (3 курс, ІМФіТО):

Майже весь свій вільний час проводжу в електронній бібліотеці. Завдяки «халявному» інтернету готуюся до пар, завантажую реферати та курсові роботи (жартує). І звичайно ж не можу не згадати про сайт vk.com. Без сумніву можу сказати, що добра половина студентського життя (нажаль) проходить саме тут.

Аліна Чумак (3 курс, ІІМ):

В університеті мене найбільше захоплює фонтан. Від нього завжди віє свіжістю та прохолодою, а шум води розслабляє після напружених пар. От тільки сумно, що взимку він не працює.

Віктор Вітюк (5 курс, ІФВіС):

Кафетерій XY – одне з моїх найулюбленіших місць. Шумно, весело і головне – смачно. До речі, майже половина КВНівських жартів народжується в цих стінах.  А ще, користуючись нагодою, передаю вітання тьоті Зіні. Ви – найкраща!

Аліна Швець (4 курс, ІФЖ):

Найбільше задоволення отримую від радіо «Юнітон». Приємна музика налаштовує на позитив та дарує гарний настрій. А чудові тематичні та розважальні програми, що містять у собі багато цікавої та корисної інформації, так і виманюють студентство в коридори.

Дмитро Дудкевич (4 курс, ІФЖ):

Віднедавна я зрозумів, що люблю в своєму навчальному закладі новий туалет. Вражає дизайн, інтер’єр та оригінальні фото. Це напевно єдине місце в університеті, де я почуваю себе, як удома (сміється).

          Катерина Герасименко (3 курс, ІІМ):

Люблю слухати звук Біг-Бена. З його появою я ніби стала на крок ближче до міста-мрії – Лондона. Також вежа дарує естетичну насолоду та допомагає орієнтуватися в часі.

Олег Пустовіт (3 курс, ІІЕП):

Найприємнішим місцем в університеті вважаю  термінал «Райффайзен Банк Аваль». Тут у будь-який час можна зняти гроші з картки. Як кажуть: «Жизнь скучна и однообразна, но всё круто меняется, когда приходят они – деньги на карточку».

 Вадим Обштир (5 курс, ВТЕІ КНТЕУ):

Хоча я тут не навчаюся, та все ж педуніверситет люблю. А ще більше мені подобається дівчина, яка здобуває тут освіту – Ангеліна Пустовіт (ІППіМ). Я вдячний охоронцям, які не забороняють нам приємно проводити час та насолоджуватися мальовничою територією ВДПУ.

Цікавилися

Юлія ГОРДІЙЧУК,

Юлія АНДРІЯЩЕНКО


Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 685 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0