Неділя ,5.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Травень » 9 » ЯК У ПЕДУНІВЕРСИТЕТІ МІСТЕРА ОБИРАЛИ

16:23
ЯК У ПЕДУНІВЕРСИТЕТІ МІСТЕРА ОБИРАЛИ


Конкурс чоловічої краси та кмітливості «Містер ВДПУ-2016» відбувся у Вінницькому педуніверситеті. У ньому взяли участь шість претендентів з різних інститутів – Єлисей Комарницький (ІФЖ), Василь Мерингер (ІМФіТО), Віталій Дзіміна (ІФВіС), Віталій Зелінський (ФІМ), Євген Домашевський (ІІЕП), Володимир Федосов (ПГФ).

За два місяці до конкурсу перед хлопцями постали непрості завдання –сила-силенна протиборств базувалися на танцювальних па – колективних та парних. Парубкам нелегко було впоратися з усіма випробуваннями, тим паче в таких умовах – навчання, тренування, табірні збори. Проте всі завдання було пройдено блискуче.

У першому конкурсі «Візитка» всього лишень за хвилину потрібно було розповісти про себе. Далі були, на думку хлопців, найбільш важкі випробування – вихід в українському вбранні, дефіле в піжамах, латиноамериканські танці – самба, румба, ча-ча-ча та «спекотне» дефіле в плавках. В організатора дійства Ігоря Цигвінцева, який ще й був ведучим, не забракло ідей для того, аби «помучити» конкурсантів. Їм потрібно було випробувати на собі деякі жіночі обов’язки в конкурсах «Куховарство», «Шиття» (виготовлена спідня білизна була передана воїнам в зону АТО) та «Інтелектуальний» (давали визначення поняттям з «жіночого світу»).

Не обійшлося і без справжніх чоловічих випробувань, адже істинний містер повинен бути не лише красивим, кмітливим та хазяйновитим, але й сильним. Тому юнаки продемонстрували свої фізичні вміння в конкурсах «Плавання», «У тирі», «Нормативи». Сила та спритність – це добре, але у ХХІ столітті без фотогенічності ніяк. Чергове протистояння для містерів звучало наступним чином: «Фотосесія у трьох варіантах: похід у гори, король вечірки, супергерой».

Справжньою родзинкою конкурсу було випробування від маленького Дмитрика після дефіле у піжамах. Щоб перевірити батьківські інстинкти конкурсантів, потрібно було за хвилину придумати казку на персональну тему: про холодильник, циркуль, лампу, стару шафу, кактус, пляму.

Найбільш цікавим і вражаючим виходом виявився фінальний – у стилі «Великого Гетсбі». Учасників та гостей дійства розважали: жіноча команда КВН інституту філології й журналістики «Хочу заміж», Владислав Хохлан, Олена Пасіхова, Олександр Біцюк та активісти ІППМ з танцювальними номерами. За результатами протиборства «Містером глядацьких симпатій» став Віталій Дзіміна. «Містер інтернет» – Віталій Федосов. «Віце-містер ВДПУ» – Євген Домашевський. Корону і гордий титул «Містер ВДПУ-2016» виборов Єлисей Комарницький – студент інституту філології й журналістики.

Світлана ХАКБЕРДІЄВА


Категорія: Дзеркальце моє, скажи... | Переглядів: 677 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0