Неділя ,28.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2014 » Липень » 1 » ЯК ВАМ ДОВОДИЛОСЯ ПІДРОБЛЯТИ?

18:58
ЯК ВАМ ДОВОДИЛОСЯ ПІДРОБЛЯТИ?


Студентські роки – найкращий період у житті кожної людини, проте вони не такі безтурботні й мрійливі, як здаються. Хтось старанно гризе граніт науки або ж сподівається на «халяву», а інший уміло поєднує навчання та роботу.

Чи не кожному доводилося підробляти в студентські роки, бо грошей не вистачало то на одяг, то на їжу або ж інші дрібниці. Аби побороти цю проблему, більшість влаштовується на роботу. Для когось це тимчасовий заробіток, а для інших – постійний дохід.

Кореспонденти «СТ» вирішили дізнатися в студентів Вінницького педуніверситету про те, як їм доводилося підробляти.

Анна Барчишена (ІІЕП, 1курс):

– Пошук роботи – це особиста ініціатива. Батьки були проти, але потім, коли показала себе з кращого боку, дозволили мені працювати. Основний заробіток отримувала на літніх канікулах і вихідних. Розповсюджувала листівки, газети, косметичну продукцію, підробляла офіціанткою. Найбільше сподобалося працювати нянею. Звичайно, це заняття потребувало уваги, терпіння, сталевих нервів, але це ніщо на противагу чесним, щирим і відвертим очам малюків.

Ярослав Кащук (ІМФіТО, 3курс):

Підробляти доводилося, але не фізично, а розумово. Потрібно було допомогти людині з навчанням. Праця була не важка, проте виснажлива. Закінчивши роботу, мене переповнювали приємні відчуття. Водночас почував себе змарнілим, бо присвятив цьому дві доби.

Діана Подолянчук (ІППМ, 3 курс):

– Підробляти почала з 15 років, коли намалювала й продала картину. Уже три роки працюю стабільно – займаюся тренерською діяльністю (я власник танцювальної студії танців). Навчилася поєднувати роботу та навчання, хоча спочатку було дуже складно.

Максим Петров (ПГФ, 3 курс):

– Підробляв і на будівництві, і вантажником, проте доля закинула мене на «пекельну кухню», зараз я помічник кухаря. Графік роботи доволі нормальний (всього 6 години на день), тому легко поєдную навчання, роботу та відпочинок.

Тетяна Бак (ІМФіТО, 3 курс):

– Минулого року намагалася роздавати листівки. Тривало це недовго, тому що часу було обмаль. Частіше всього працювала після пар, щоб не відволікатися від навчання.

Вікторія ВІХТЮК


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 528 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0