Субота ,18.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Березень » 3 » ЯК ВИ ЗІЗНАВАЛИСЯ В КОХАННІ?

23:51
ЯК ВИ ЗІЗНАВАЛИСЯ В КОХАННІ?


Весна… Пора світлих і ніжних почуттів. Буває так, що кохання просто розриває твоє серце і дуже важко знайти правильні слова, щоб висловити всю гаму емоцій, показати, наскільки воно сильне і всепоглинаюче. Зовсім нещодавно у Вінницькому аграрному університеті перед другим корпусом хлопець досить феєрично виявив свої щирі почуття та серйозні наміри дівчині. Звісно знадобилася допомога друзів. Усі вибудували на подвір’ї фігуру у вигляді серця і хлопець чекав кохану там з великим букетом троянд. Романтично, чи не так?

Редакція «СТ» вирішила поцікавитися у наших студентів, як вони зізнавалися в коханні?

Сергій Деянов: 1 курс, ІФЖ:

- Особисто я не можу точно пригадати, як зізнавався у коханні. За мене це робили мої вчинки. Слова ж були лише для підтвердження цього.

Євгеній Цибрій, 2 курс, ІФЖ:

- Я  хотів зробити дещо особливе. З друзями, які грали на гітарі пісню про кохання. На тому ж місці, де було перше побачення з букетом троянд сказав, що люблю її…

Інна Швандер, 4 курс, природничо-географічний факультет:

- Наше знайомство відбулось на весіллі мого брата! Ми зустрілись з ним поглядом і одразу зрозуміла, що це саме та людина, якій довірятиму та любитиму завжди. А потім, як і у багатьох: спілкування в Інтернеті, зустріч... Одного дня  наважилась вперше у житті сказати слова: «Я тебе люблю».

Юля Гилюк, 3 курс,  ІФЖ:

- Першою в коханні ніколи не зізнавалась, бо вважаю це суто чоловічою справою. Але якось ми з моїм хлопцем посварились (спрацював принцип «я знаю, що не права, але ти міг би й вибачитись»), він втомився сваритись і розвернувся йти. Я йому кричу: «Куди ти? Я ж все одно тебе люблю!». Він зупинився, усміхнувся і ніжно поцілував..

Альона Самохвал, ІІЕП, 2 курс:

- Першою ніколи не зізнавалась хлопцеві в коханні, адже вважаю, що це має робити сильна стать, тобто ЧОЛОВІЧА. Взагалі, є випадки коли дівчина закохана в хлопця може першою зізнаватись йому в своїх почуттях, дарувати якісь подарунки, присвячувати вірші, здійснювати заради нього якість подвиги. На мою думку, це не погано, тим паче якщо їхні почуття взаємні. Бажаю усім по-справжньому покохати і відчути, що таке кохання на собі )))

Юлія Хоменко, 2 курс, ІФЖ:

- Це було в школі. Написала записку і навмисне зробила так, щоб забрала вчителька і прочитала це вголос про всі про мої почуття.

Анастасія Ткаченко, 2 курс,  ІФЖ:

- Якось наснився хлопець, якого бачила в житті всього декілька разів.
Напевно смішно, але закохалася у нього. Почала розпитувати друзів, яка він людина. Як не дивно, їхні коментарі дали мені зрозуміти, що він хороший юнак. «Пробила» номер і зателефонувала, запросивши зустрітися. Він був здивований, не розумів, що відбувається. Сказав, що не має часу, але я не зупинилася на цьому. Втретє він все ж погодився.   Ми зустрілися і я пояснила, як все почалось і чому «тероризувала». Сказала, що він дуже мені подобається...

Віта Омельчук, 3 курс, ІФЖ:

- Відверто кажучи, слова «Я тебе кохаю» казала лише одній людині, причому це сталося лише цього року! Гадаю, що цими словами не варто «розкидатися», говорити лише тоді, коли це щира правда...

Олена Шаповал, 1 курс, ІФЖ:

- Познайомилася з гарним хлопцем, з яким невдовзі почали зустрічатися. Минав другий тиждень, почала розуміти, що по-справжньому в нього закохуюсь, просто не уявляю свого життя без цієї людини... І одного вечора  наважилася зізнатись йому: «Любий, я тебе кохаю!» Він дуже зрадів і сказав: «Я тебе – сильніше!»

Вікторія ВЕРБОВЕЦЬКА


Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 654 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0