Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Березень » 31 » ЯК ЖИВЕМО?!.

07:11
ЯК ЖИВЕМО?!.


Матеріал не буде складатися з авторських домислів, метафор чи журналістських прийомів, а  тільки з «жорстоких» статистик. Переважно влада та підпорядковані ЗМІ говорять те, що ми хочемо почути. Але прошу вас, приділивши трішечки уваги, відкрити очі на ситуацію в країні і, в першу чергу, не бути байдужим до свого майбутнього.

За даними Міністерства охорони здоров’я України, 40% жінок репродуктивного віку хоча б раз у житті позбувалися небажаної вагітності. Щодня в Україні роблять близько 700 абортів. За 2009 рік їх було 156 тисяч. За роки незалежності не народилося 30 млн. дітей. Поза шлюбом на світ з’являється 21,4 % немовлят, тобто кожна 5 дитина. За оцінками експертів, в Україні 40 тисяч сиріт.

Демографічні проблеми та все, що з ними пов'язано, наштовхують на думку що сімейні цінності нині далеко не актуальні, і релігія тут теж не допоможе. Матеріалізм та егоїзм стали вищими за сім’ю. Україна має повернути свої цінності та змінити менталітет. Саме у сім’ї формується особистість.

Щорічно 100-120 тисяч помирає від хвороб, пов’язаних із тютюнопалінням, 40 тисяч – від наслідків вживання алкогольних напоїв. Їх  регулярно споживають 40% підлітків. Всього у країні алкоголь вживає половина населення (24 млн.). За рік у нашій країні випивається 1мільярд пляшок горілки, 6 мільярдів пляшок пива, і 320 мільйонів пляшок вина, з яких 280 мільйонів на порошковій основі. За прогнозами, у 2011 році на одного українця припадатиме 75 літрів пива в рік. Україна посідає друге місце за кількістю викурених цигарок (2,5 тисячі на людину), поступившись лише Греції, у якої три тисячі на курця.

Думаю, багато хто чув про план Даллеса, голови ЦРУ під час холодної війни. У доктрині йдеться про план дій США проти СРСР.  У ньому йшлося про те, що Радянський Союз можна зруйнувати лише зсередини. У першу чергу − споюванням і розбещенням молоді. Ні СРСР, ні доктрини уже не існує, але план продовжує діяти.

Не все так страшно як нам малюють цифри – бо у них нема душі. Але у кожного з нас вона є, і саме це наша зброя. Шановні, робіть правильний вибір у житті і змінюйте статистику лише в кращий бік, потрібно робити щось в теперішньому, щоб майбутнє стало світлішим.

by_Shadow


Категорія: Різне | Переглядів: 716 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0