Неділя ,5.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Липень » 15 » ЙОГО НЕ ВАРТО ШУКАТИ

21:02
ЙОГО НЕ ВАРТО ШУКАТИ


Щастя – це трикутник, а в нім три сторони: віра, надія, любов. 
Богдан Антонич





Чого ти хочеш?

Простого щастя...

Все?

А невже цього мало?!

Вам ніколи не доводилось чути подібних діалогів? Дивно, адже зараз стали дуже популярними такі фрази. Так, люди, щастя все ще в моді. А Ви вважаєте себе «стильними»? Чи маєте у своєму гардеробі цей найголовніший «аксесуар»? Адже він так пасує всім, незалежно від віку, ваги, статури та інших зовсім неважливих чинників.

Хтось бачить щастя в триповерховому будинку, а для когось – у маленькій однокімнатній квартирі, наповненій веселим дитячим сміхом та залитій сонячним світлом. Для одних у мільйонах доларів, а для інших у ста гривнях, які їм перераховують на операцію близької людини...

Для когось щастя криється в тисячі безмежних слів кохання та компліментів, а для когось у фразі «Я тебе ніколи не залишу».

Воно в кожного своє. І кожен з нас по-своєму щасливий. Просто іноді ми забуваємо про те, що насправді маємо мільйон шансів на нього.

А успіх любить Справжніх. Так, саме таких. Не дешевих маріонеток з нарощеними віями, нігтями, волоссям та іншими частинами тіла. Щастя обовязково знайде тебе, навіть якщо ти не «Міс Всесвіт», у тебе немає крутої машини і ти в житті своєму не бачила ай-фон. Головне бути щирими... І перш за все із самими собою.

Купити щастя неможливо, і заманити теж. Воно не поведеться на приклеєні чорні вії скоріше на веселі запальні оченята кольору неба.

А Ви відчували себе щасливими? Можливо, тоді, коли обіймали Того чи Ту, без кого не уявляєте свого життя? Чи тоді, коли ваші долоні хтось дуже важливий зігрівав своїм диханням у морозний вечір? Чи, може, тоді, коли саме Той, ховаючи обличчя за Вашою шиєю, зі щирою посмішкою говорить: «Маленька, я так тебе люблю». А, можливо, ви були щасливі, коли кохана дівчина після Вашого освідчення відповіла заповітне «ТАК»? Чи тоді, коли забирали дружину з пологового будинку? Чи коли Ваша улюблена малеча написала на нових шпалерах кривим почерком «Я люблю своїх батьків!»?

Ви не помічали за собою припливу щасливих моментів? Ви просто були неуважними. Адже щастя зовсім поряд...

Ірина ПАЛАМАРЧУК


Категорія: Потаємне | Переглядів: 566 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0