Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Січень » 31 » ЙОГО «ПОЦІЛУВАВ БОГ»

23:25
ЙОГО «ПОЦІЛУВАВ БОГ»


«В кожній людині є сонце. Тільки дайте йому світити» - писав Сократ. А й справді, кожна людина повинна прагнути розкритися і реалізувати себе в цьому житті. Господь кожного без винятку наділив якимось даром. Питання лише в тому, чи відкриє вона в собі оту здібність і чи розвиватиме її. Неважливо, коли людина розкриється як творча особистість, адже це може статися і в дитинстві, й у похилому віці. Найголовніше, щоб розкриття таланту все-таки сталося. Варто згадати слова Альфреда Конара: «Талант – це здатність робити те, чому нас ніхто не вчив».

До тих творчих людей, яких «поцілував Бог» і «дав у руки перше зерно» належить студент ОКР «спеціаліст» Інституту іноземних мов Ярослав Чакір. Кмітливий та перспективний хлопець, талановитий репер з кумедним, іноді флегматичним темпераментом та з постійною римою на вустах. Ще вчора був відомий у вузьких колах реперів, а вже сьогодні кількість прихильників, хоч і повільно, але впевнено зростає. Принциповий «Alls» звик говорити зі сцени лише про те, що його дійсно хвилює, в кожен трек вкладати душу і частинку серця. Геній, образно кажучи, створює нову епоху музики у власній царині світосприйняття.

Що для тебе означає реп? Як він увійшов у твоє життя?

Реп – це більше ніж слова, більше, ніж музика. Це мистецтво слова та ламаного ритму. Ще в дитинстві полюбляв спілкуватися з однолітками, був спокійною, зразковою дитиною. Слухав різноманітну музику. Навчався добре, проте у старших класах «з’їхав» у навчанні, бо більше часу став приділяти сцені (різноманітні виступи, КВН і т.п). Майже ніхто з учителів не знав про те, що я захоплююсь репом, окрім вчительки музики. В 7-ому класі на уроці вперше виконав пісню у цьому оригінальному стилі. Поштовхом саме до такої музики стала творчість Емінема короля «білого репу».

Як виникла твоя група? І хто входить до неї?

Якось познайомився з вінницькими хіп-хоперами (тоді гурт «Свора»). Вони запропонували увійти до складу їхньої групи. Та поступово «Свора» почала розпадатись: з восьми реперів лишилось лише двоє однодумців я та Андрій Мільян («Градус»). Так, власне, і утворився теперішній колектив «ПодБіт».

Чому саме обрав сценічне ім’я «Alls»?

Музичний псевдонім «Alls» це скорочена форма від «All Sober», що з англійської перекладається «цілком тверезий». Ніколи не вживав алкоголь і цим пишаюсь.

Яка тематика твоїх треків?

Переважно – це пропаганда здорового способу життя. Насамперед, викрити жорсткі життєві реалії сьогодення. Кожною своєю композицією хочу просто щось донести до людей. Головне правильний зміст тексту.

Які ще маєш захоплення, окрім репу?

Ще захоплююсь іноземними мовами. Граю в КВК з 10 класу. Вперше зіграв відповідальну гру, коли представляв Хмельницьку область на Першості України в Євпаторії. А торік почав виступати за збірну рідного університету, разом із якою були першими серед команд університетів Вінниці на фестивалі «Студентська весна 2012». Невдовзі мені запропонували увійти до команди КВН «БезНа», у складі якої став чемпіоном міста.

Останнім часом багато читаю. Найбільше подобається наукова фантастика Рея Бредбері (особливо «451 по фаренгейту»). Нещодавно захопився містикою Брема Стокера. Подобається творчість Аллана Уїльямса. Пишу вірші. Роблю все для того, щоб не деградувати.

– Чого очікувати фанатам від тебе найближчим часом?

Незабаром почну працювати над сольним альбомом. Уже взяв участь у записі альбому хіп-хоп артиста «The Flame» та створив разом із гуртом «O.Torvald» спільну пісню.

Отож, шлях до успіху довгий і тернистий. Пам’ятайте, кожен із нас унікальний по-своєму та наділений талантом. У кожного особлива місія. Задумайтесь! Заявіть про свій талант відкрито. Нехай це буде спочатку вузьке коло – друзі, родичі, а згодом – увесь світ. Будьте щасливі й отримуйте задоволення від улюбленої справи!

Інна ЖМУРКО


Категорія: Обличчя | Переглядів: 596 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0