П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2009 » Вересень » 5 » Юні філологи мають талант

14:27
Юні філологи мають талант


     Вироби, виготовлені власними руками, є найціннішим подарунком. Але не кожен може похвалитись «умілими рученятами». А от третьокурсниця ІФЖ (група УА-Б) Юлія Брилюк із бабусиної хатини у селі зробила справжній музей.

     - Ще навчаючись у 10 класі, я взяла у руки бісер та жилку, - розповідає дівчина. Невдовзі захотіла вдосконалитись і сплести щось незвичайне. Саме таким став «топик»,
на плетіння якого я витратила 10 місяців. Ось так, із безлічі намистинок, з’явився мій шедевр, який побував на двох університетських виставках.

     Більше за такі трудомісткі роботи Юля не береться, а от браслети та намиста сплітає залюбки. Дівчина виготовляє вироби на
замовлення: прикраси для телефонів, браслети, розшивання одягу, намисто і т.д. Оскільки  такому ремеслу не вчилась, свої орнаменти просто перемальовує з книги і плете з малюнка, а не за спеціальною схемою. Найбільш популярними серед замовників є браслети у 3-5 рядів та з іменем замовника. Але хобі, на яке Юлія витрачає багато часу, виявилось не єдиним. Ще Юля захоплюється вишивкою. Робіт має чимало, їм уже не вистачає місця у міській квартирі. Саме тому значна частина виробів знайшла притулок у селі в бабусиній хаті.

     До кожної зі своїх робіт майстриня ставиться по-особливому. Береться до заняття лише у гарному настрої та зі світлими думками.

     Без жодного сумніву можна
сказати, що Юлія Брилюк має талант. І вона знайшла у собі віру та силу, щоб його відкрити. Адже відомо, що не кожен із нас, маючи дар, зможе відшукати правильний шлях до його розкриття і успішного розвитку.

Тетяна КУПЧИШЕНА
Світлини Мар’яни ВОРОНЮК


Категорія: Обличчя | Переглядів: 1098 | Додав: Admin | Теги: талант | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0