Неділя ,28.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2014 » Липень » 1 » ХТО ШУКАЄ – ТОЙ ЗНАХОДИТЬ

17:41
ХТО ШУКАЄ – ТОЙ ЗНАХОДИТЬ


Вчимо завдання на пари, складаємо сесії раз за разом, а чи задумувалися, що будемо робити після отримання омріяного диплома? Варто подивитися реальності у вічі і визнати, що обираючи професію, напевно, не думали про такий важливий аспект, як затребуваність на ринку праці. Ні для кого не є секретом проблема безробіття в Україні, але потрібно поглянути на неї більш детально.

У Вінницькому обласному центрі зайнятості можна ознайомитися з картиною працевлаштування. Провідний спеціаліст Тетяна Юріївна Педина повідомляє, що у Вінницькій області мають попит переважно робітничі професії: кравець, кухар-кондитер, продавець, бармен, перукар, адміністратор, маляр, офіціант, електрозварник, слюсар, верстатник, водій, електромонтер. Вакансій для педагога небагато, максимум – можливість влаштуватися в дитячий садочок вихователем. Виявляється, що особи, які є власниками престижних дипломів, залишають свої документи про вищу освіту «на полицях» і з часом оволодівають фахом, пов’язаним із робітничими професіями. А обласний центр зайнятості, у свою чергу, дає можливість отримати знання затребуваних професій у різних навчальних закладах Вінниці.

На шляху до успіху будь-кого може спіткати невдача. Пропонуємо ознайомимося з прикладами  тернистого шляху до успіху відомих, визнаних та успішних «невдах»:

– Генрі Форд повністю збанкрутів у результаті своїх перших п’яти комерційних проектів.

– Уолта Діснея звільнили з газети за брак ідей. Перш ніж за його ініціативи побудували «Діснейленд», його кілька разів оголошували банкрутом.

– Вісімнадцять видавців відкинули оповідання Річарда Баха «Чайка Джонатан Лівінгстон», а вже через п’ять років «Чайка» була продана тиражем понад сім мільйонів екземплярів.

Усі ці приклади демонструють, що сприймати проблеми потрібно як можливість саморозвитку. Якщо ви вже в пошуках роботи, то не варто здаватися. Як кажуть в народі, хто шукає – той знайде.

Вікторія ВЕРБОВЕЦЬКА


Категорія: Місто | Переглядів: 517 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0