Неділя ,5.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Травень » 9 » КРАСИВА ЖІНКА – НАСОЛОДА ДЛЯ ОЧЕЙ

16:22
КРАСИВА ЖІНКА – НАСОЛОДА ДЛЯ ОЧЕЙ


Першу красуню університету обрано! Свято краси і грації «Міс ВДПУ-2016» відбулося в мистецькому центрі. За звання «Міс університету» та корону боролися сім претенденток: Юлія Гульчак (ІФЖ), Катерина Черешнюк (ІФВіС), Вероніка Герцог-Соболева (ІППМ), Альона Павліщук (ФІМ), Валентина Вольська (ПГФ), Інна Федоришина (ІІЕП), Ангеліна Люба (ІМФіТО).

Таланти дівчат оцінювали: випускник-журналіст, фотограф Ігор Стасієнко, викладач інституту фізичного виховання і спорту Наталія Гаврилова, випускник факультету іноземних мов Руслан Подолян, випускник інституту математики, фізики і технологічної освіти, музикант Микола Коміссаренко, голова Ради студентського самоврядування Вінницького торговельно-економічного інституту Денис Бантос.

Дійство складалося з двох сюжетних ліній, які впродовж свята перегукувалися між собою: це виступи дівчат на сцені та відеосюжети про учасниць. Роман Козак «знайомив» публіку з претендентками на звання «Міс» за допомогою відеороликів. Кожна дівчина мала змогу уявити себе телеведучою, коротко і цікаво представити себе. Гучні аплодисменти присутніх доводили, що в красунь це добре вдалося.

Першим виходом конкурсанток було дефіле в українському стилі. Окрім демонстрації свого вбрання, дівчата ще й танцювали з кавалерами. Цю локацію змінило відео про те, як юнки вміють готувати. Випробування проводилося в кафе, де під наглядом шеф-кухаря красуні виготовляли страви для конкурсу. У кожному такому змаганні компетентною особою визначалася переможниця, яка отримувала найбільшу кількість балів.

Наступним було дефіле в чоловічому стилі. Запальний танець дівчат довів, що справжня жінка не боїться жодної роботи, навіть якщо вона чоловіча та важка. Учасницям було також запропоновано перемістити болти з гайками з однієї дошки на іншу. Блискуче впоравшись із завданням, красуні отримали гучні оплески залу. На екрані можна було переглянути фото, де учасниці перевтілилися в історичних особистостей: не лише Клеопатри чи Катерини, а навіть Ісаака Ньютона.

Під час дефіле в купальниках претендентки на корону демонстрували свої стрункі ніжки, гордо крокуючи подіумом. Чергове відео продемонструвало, як дівчата вміють ставити палатки, розпалювати вогнище і навіть займатися веслуванням. Випробування були складними, та красуні блискуче з ними впоралися.

Виступ танцювального колективу «Strong of dance» продовжив конкурсну програму. Чуттєве виконання танцю під супровід пісні гурту Океану Ельзи «На лінії вогню» не залишило нікого байдужим. Інтелектуальний конкурс присутні мали змогу переглянути на екрані. Дефіле в історичному стилі дозволило конкурсанткам відчути себе Наталею Ростовою з твору «Війна і мир». Завершальним було відео про те, як дівчата організували благодійну акцію, маючи в кишені десять гривень. Кожна з красунь знайшла вихід із ситуації і довела, що для доброї справи багато грошей не потрібно.

Усі конкурсантки були нагороджені дипломами, подарунковими сертифікатами та іншими презентами. За результатами інтернет-голосування звання «Міс інтернет» отримала Юлія Гульчак. «Міс глядацьких симпатій» визнали Ангеліну Любу. Звання «Віце-міс ВДПУ 2016» здобула Альона Павліщук. Сертифікат на фотосесію та почесне звання «Міс ВДПУ-2016» виборола представниця природничо-географічного факультету Валентина Вольська. Бажаємо нашим красуням подальших перемог не лише на сцені, але й у житті.

Віталія СТОРОЖ


Категорія: Дзеркальце моє, скажи... | Переглядів: 657 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0