Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Березень » 31 » Кжиштоф Козех: «Журналістика – це місія, яку можуть виконувати тільки обрані»

09:46
Кжиштоф Козех: «Журналістика – це місія, яку можуть виконувати тільки обрані»


Доброю традицією у студентів спеціальності «Журналістика» є зустрічі з цікавими людьми: кореспондентами, телеведучими, видавцями, письменниками тощо. Цього разу завітала неординарна, надзвичайно креативна особистість, колега з Польщі – Кжиштоф Козех.

У свої 22 роки хлопець багато досяг у житті: працює на двох улюблених роботах, подорожує світом, завдяки чому має безліч друзів та знайомих у багатьох куточках нашої планети; взагалі веде дуже насичене й активне життя. Оскільки Кжиштоф з дитинства займається танцями, ще одним покликанням для нього стала хореографія. Наразі працює над кількома міжнародними проектами, в яких братимуть участь солісти балету зі Львова, друзі-танцюристи з Люксембурга, Франції, Польщі та інших країн. Кореспондентом почав працювати з 17 років (тоді ще навчався у ліцеї). Закінчив факультет журналістики та комунікацій університету Марії Кюрі-Складовської у Любліні.

Під час майстер-класу говорили про журналістський професіоналізм та стосунки між людьми, які відіграють вагому роль у цій професії. Адже кожне сказане слово може змінити життя, тому журналістові дуже важливо знати, що і як говорити. Студенти дізналися про складнощі роботи кореспондента в іноземних країнах. Гостеві часто доводилось бувати у так званих гарячих точках, зокрема був у Смоленську (Росія) після відомої трагедії. Він дав декілька життєвих і професійних порад про те, як поводитися в тій чи іншій ситуації, бо ж сам не раз потрапляв у курйози, пов’язані із журналістикою.

На завершення зустрічі пан Кжиштоф зазначив: «Журналістика – це професія, яких дуже мало на світі. Це місія, яку можуть виконувати тільки обрані. Адже володарі правдивого слова мають знати все».

Після майстер-класу гість дав інтерв’ю на радіо «Юнітон», де пообіцяв, що завітає до Вінниці знову.

Ірина САВЧУК


Категорія: Майстер-клас | Переглядів: 674 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0