Вівторок ,21.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Травень » 10 » Майбутнє – за онлайн-медіа

02:50
Майбутнє – за онлайн-медіа


Майже кожен має у квартирі радіоприймач, який умикає, збираючись у справах чи повертаючись додому. Останнім часом особливо зросла кількість студентських радіостанцій,  більшість яких транслюється в Інтернеті. Саме для підтримки розвитку мережевого радіо створено проект «Campus Radio Ukraine», зініційований КНУ ім. Т. Шевченка.

У березні в київському Інституті журналістики відбувся тренінг «Онлайн- радіо: складові успіху», у якому взяли участь студенти спеціальності «Журналістика» багатьох українських вишів. Наш заклад представляли Аліна Рудченко (2 курс, ІФЖ) та Ігор Стасієнко (3 курс, ІФЖ). Тренінг проводив Роман Заяць – експерт із радіомовлення, медіа-тренер, спеціаліст у галузі електронних медіа, керівник українсько-польської Радіо-Школи. Також на студентів чекала практична сесія, яка полягала в підготовці репортажу.

Згодом у прес-центрі Інституту журналістики відбулася презентація проекту «Campus Radio Ukraine». Офіційне відкриття радіо транслювалося у прямому ефірі, який вели Володимир Різун, директор Інституту журналістики КНУ та Олександра Осипенко – програмний директор «Campus Radio Ukraine», студентка цього інституту.

Варто відзначити, що студентське радіо ВДПУ «Юнітон» підтримує тісний зв'язок з «Campus Radio Ukraine». Відтепер наші радіопередачі транслюються на хвилі Кампуса, і їх можна слухати у будь-якому куточку земної кулі.

Ігор СТАСІЄНКО

Довідка: «Campus Radio Ukraine» – всеукраїнське молодіжне онлайн-радіо, яке студенти створюють за аналогом популярного у світі формату «College», який діє в Європі, Америці та Австралії. Радіостанція веде мовлення із серверів КНУ, а студія прямого ефіру розташована в Інституті журналістики.

Передачі для «Campus Radio Ukraine» можуть готувати студенти усіх українських вишів чи учні спеціалізованих шкіл, які планують стати професійними радіожурналістами.

Посилання на «Campus Radio Ukraine»: http://campusradio.univ.kiev.ua


Категорія: Різне | Переглядів: 666 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0