П`ятниця ,10.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Березень » 30 » МАЙБУТНІ ВЧИТЕЛІ – ПЕРЕМОЖЦІ ЧЕМПІОНАТУ З ІНФОРМТЕХНОЛОГІЙ

22:30
МАЙБУТНІ ВЧИТЕЛІ – ПЕРЕМОЖЦІ ЧЕМПІОНАТУ З ІНФОРМТЕХНОЛОГІЙ


У фінальному турі ІІ етапу ХV Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2016» та національному турі Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2016» студенти Вінницького педуніверситету здобули 3 золотих, 2 срібних та 1 бронзову нагороду.

Змагання проходили у м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді під егідою Міністерства освіти і науки України. Головним завданням конкурсу було виявлення талановитих студентів у галузі розробки програмного забезпечення, технічного устаткування та прикладних рішень для обчислювальних систем. Зокрема, за підсумками ІІ фінального етапу ХV Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2016» студенти педагогічного зайняли:

І місце: Ілона Пугач, студентка ОКР «бакалавр», напрям підготовки «Професійна освіта. Комп’ютерні технології  в управлінні та навчанні», Анжеліка Ткаченко, студентка Інституту аспірантури, магістратури, докторантури, ОКР «магістр», спеціальність «Історія», Роман Медведєв, студент ОКР «бакалавр», напрям підготовки «Професійна освіта. Комп’ютерні технології  в управлінні та навчанні», Дарія Афоніна та Юлія Кравченко, студентки Інституту філології й журналістики, ОКР «бакалавр», напрям підготовки «Українська мова та література» (науковий керівник  –  старший викладач Алла Кобися);

 ІІ-ІІІ місця: Олена Оліванчук, Олексій Красіков, Юліана Синенька, Анна Колібабчук (науковий керівник  –  доцент Володимир Кобися)  та Комарницький Єлисей (науковий керівник  –  доцент Світлана Кізім).

Переможці були нагороджені дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України та іншими призами. За підготовку призерів ІІ етапу ХV Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2016» грамотами Міністерства освіти і науки України, Національного еколого-натуралістичного центру відзначено: кандидата педагогічних наук, старшого викладача кафедри інноваційних та інформаційних технологій в освіті Аллу Кобисю, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри інноваційних та інформаційних технологій в освіті Володимира Кобисю та кандидата педагогічних наук, доцента кафедри інноваційних та інформаційних технологій в освіті Світлану Кізім.

Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджено ректора Вінницького педуніверситету, кандидата педагогічних наук, доцента Наталію Лазаренко за сприяння у забезпеченні успішної підготовки студентів університету.

Руслан РУДЕНЬКИЙ


Категорія: Таїна фаху | Переглядів: 505 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0