Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Грудень » 15 » МІЙ 333-ІЙ ТРАМВАЙ

04:28
МІЙ 333-ІЙ ТРАМВАЙ


6 годин на тиждень, або ж 120 годин на місяць. Стільки часу проводжу в трамваї (приблизний час поїздки від мого будинку до університету). Із кожним днем кондуктори стають все ріднішими. А щоранку – все ближчими. «Шпроти» мене зрозуміють. Таким чином проходить моє життя у «бляшанці».

Їду в 333-ому за маршрутом «Електромережа – Залізничний вокзал». Сиджу самотньо на місці для соціофобів. Дивлюся у вікно. О цій порі вже не надто пасажирно. Годину пік, а разом з нею і першу пару, проспала.

Хтось комусь телефонує. Хтось комусь потрібен… Про людину загалом багато чого розповість рингтон її мобільного. Останнім часом трамвайним хітом №1 є пісня «Love You Like A Love Song» Seleny Gomez. Свята попса! Я не поціновую таких пісень. Серед усього масиву жанрів вони вирізняються своєю примітивністю. Звісно, не в образу їх «любітєлям».

Відспівала вже давно Selenа Gomez у 333-ому. І тут раптом десь позаду чується: «Не спи, моя рідна земля! Прокинься, моя Україно! Відкрий свої очі у світлі далеких зірок…». Слухавку підняли на першому ж куплеті. Закадровий голос чоловіка. У моїй підсвідомості змалювався образ приємного мужчини в сірому пальто. Я так і не наважилась розвернутися. І нехай. Пісня гурту «Мандри» «Не спи, моя Рідна Земля» увесь день не виходила з моєї голови, як і загадковий пасажир у сірому пальто. Його рингтон про все сказав. Ви, мабуть, зрозуміли?

Наталя ФЕДОРИШИНА


Категорія: Різне | Переглядів: 499 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0