Понеділок ,6.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Березень » 10 » МОЯ ЗАСНІЖЕНА ВЕСНА

23:29
МОЯ ЗАСНІЖЕНА ВЕСНА


Нарешті  весна. Її завжди чекаєш з особливим нетерпінням.  І справа не тільки в потеплінні. Весна – це народження чогось незвичайного, приплив  нових сил і величезна порція чудового настрою. Навіть дорослі відчувають себе в цей час дітьми. Бо хто ж не радіє приємному весняному капанню з бурульок, мокрому від вже «старого» снігу  асфальту, а особливо – можливості зняти з себе зимові куртки, одягнути щось легке, відчути подих теплого вітру, лагідний дотик сонячного проміння.  

Однак усе це не про цьогорічний березень.  Ідеш містом і дивишся:  навкруги снігу намело, ще й зверху посипає. Біло-біло, мерехтить все, переливається, засліплює очі.   Навіть не віриться, що день тому погода була теплою та сонячною. Що не кажіть, а такої засніженої весни ніхто не очікував.  Отакий  сюрприз від погоди!

Прокинулась раненько, ледь розплющила одне око, глянула, а за вікном кружляють білі мухи, летять наввипередки, чіпляються до віконних шибок.  Може ще сплю, а бо ж те все мені тільки мариться з просоння? Потягуючись, відкриваю друге око, ні, таки не сон! Надворі справжнісінький сніговий блюз березневого ранку!

Ех... Люблю весну, навіть незважаючи на такі несподіванки. Та й зрештою, хіба вона визначається показниками термометра? Скільки не рахуй дні до останнього снігу, весна прийде тільки тоді, коли її світло засяє радісним блиском у ваших очах та серці.

Юлія МЕЛЬНИК


Категорія: Місто | Переглядів: 568 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0