Четвер ,16.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Жовтень » 7 » МОЛОДА ЖУРНАЛІСТИКА «ВТРАТИЛА ЦНОТУ»

04:14
МОЛОДА ЖУРНАЛІСТИКА «ВТРАТИЛА ЦНОТУ»


Цього літа другокурсники отримали перший професійно-практичний досвід, так би мовити, «втратили цноту». А все почалося з того, що «сувора» кафедра журналістики «безжально» відправила недосвідчених дятлів клавіатури («акул пера») на нелегку, відповідальну й таку довгоочікувану навчально-виробничу практику в друкованих ЗМІ.

Де їх тільки ноги не носили! І що з ними тоді не траплялося! Ніщо не стало перешкодою для виконання поставлених завдань: ні дощ, ні грім, ні болото по вуха… Навіть жахлива сорокаградусна спека, від якої рятувалися у фонтані (на площі Театральній) чи біля якоїсь Богом забутої сільської криниці, де було тільки діряве відро.

Кого вони лишень не зустрічали, і з ким тільки не спілкувалися! Чого тільки варта бабка Зіна з села Сокіл – справжня майстриня-рукодільниця! А дядько Михайло, який грає на баяні. Олег Ляшко –  «нардеп» зі своєю «Радикальною партією». Василько Вірастюк разом з бойовою командою байкерів, чимала група енергійних поляків, а ще багато творчих, креативних, неординарних людей.

Проблеми та конфлікти, курйозні ситуації та феєричні враження – усе це пережили і запам’ятали, залишили на згадку в своєму уже списаному блокноті, потертому щоденнику, цифровому фотоапараті, вірному диктофоні та гламурному лап-топі.

Багато з тієї молодої, немудрої, легковажної та вже нецнотливої творчості пішло на сторінки газетних видань, а дещо так і залишилося недоторканним у засміченій корзині неприбраного робочого столу того ж стильного лап-топу.

Ольга УРСУЛЕНКО,
Юлія АНДРІЯЩЕНКО


Категорія: Різне | Переглядів: 525 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0