П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Березень » 31 » «Мужчина и женщина – два равных героя…»

08:55
«Мужчина и женщина – два равных героя…»


Іноді ми замислюємося над питанням: кому легше жити в теперішньому суспільстві: жінці чи чоловікові? Прекрасна половина завжди скаржиться на свою нелегку долю, а сильна – суперечить цьому твердженню, вважаючи інакше.

Юлія Чорна (4-Б, ІФВіС):

- Не можна ділити обов’язки між статями, бо кожен має свою роль в житті. Погодьтеся, плюси і мінуси є у всіх. Чоловіки раніше помирають, жінки частіше ходять до лікаря. Одним і другим легко влаштуватися на роботу, коли начальник протилежної статі. Але рано чи пізно, вони приходять до висновку, що не можуть існувати один без одного.


Ігор Логунов (4-Р, ІІМ):

Звичайно, легше бути чоловіком. Не потрібно щоранку чаклувати над зачіскою, довго сидіти перед дзеркалом, наносячи макіяж. А ще шопінг, манікюр, педикюр… І настільки багато справ, що нам навіть важко уявити. А зрештою, чоловікам випало теж нелегке завдання: бути справжніми захисниками своїх «pretty women».


Наталя Гненна (3-В, ІМФіТО):

За статистикою, чоловіків менше, аніж жінок. Тому їх усі люблять. Вони один одного поважають як друга, колегу, порівняно з тим, що жінка жінці завжди конкурентка і на протилежну стать ласо поглядає. Чоловіки не так болісно переживають розрив стосунків (принаймні, цього не показують).



Олександр Мрачковський (2-Ж, ПГФ):

Важче бути, все таки, жінкою. На ній, зазвичай, всі домашні турботи, плюс робота. Народити, наварити, нагодувати, помити, прибрати, попрати, попрасувати, поцілувати, посміхнутися, бути поруч… Цей список не закінчується тільки такими пунктами. Важко не згадати щомісячні тортури та 9 місяців переживань через їхню відсутність.


Вікторія Дробаха (1-Р, ІІМ):

Чоловік курить, значить, це нормально та звично. Бере участь у бійках – він герой! Зраджує, отже він незамінний та неперевершений. А коли таким життям живе дівчина! Як тоді її називають? Безперечно, майже, всі переваги на боці чоловіків, окрім однієї: їм не личать туфлі на підборах, коротенькі спіднички та глибокі декольте.


Артур Мазуркевич (1-А, ІФВіС):

Чоловікові легше заробити гроші, бо має більше можливостей. Щось не отримавши розумом, він візьме силою та мужністю. Жінка – це тендітне, невинне, світле та добре створіння, яке потребує нашої уваги та підтримки. (Хоча, бувають різні випадки). Тому важко дати одностайну відповідь. Адже, є винятки з будь-яких правил.


Ольга УРСУЛЕНКО,
Юлія АНДРІЯЩЕНКО


Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 681 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0