Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Лютий » 21 » НЕ ШУКАЙТЕ ЩАСТЯ ПІД ЯЛИНКОЮ

01:14
НЕ ШУКАЙТЕ ЩАСТЯ ПІД ЯЛИНКОЮ


     Здавна повелося, що у новорічну ніч люди мріють знайти під ялинкою нове щастя. Кожен з нас бачить його по-своєму. А яким воно є для наших чоловіків? З погляду жінок це – шикарна автівка, престижна робота, будинок, кращий, ніж у шефа, обов’язково син, бо це збереження прізвища, дружина, яка вміє все: від забивання цвяхів до приготування найсмачнішої вечері і навіть, в деяких випадках – «діловий партнер» у міні-спідниці. Однак наші хлопці зламали всі стереотипи і виявилися ще тими мрійниками!

    

     Василь Тобчій (2 курс, ІМФІТО):

     – Я не шукаю причин для поганого настрою. У всьому є своя часточка щастя. Наприклад, снігопад для мене – це ще одна чудова можливість відіспатись чи подивитись якийсь бойовик. У сонячну морозну погоду можна гарно погуляти в хорошій компанії. Я щасливий, бо я живу! Люблю життя в усіх його вимірах!

    


    

     Василь Авраменко (ОКР «спеціаліст», ІФВІС):

     – Яке ж це щастя, коли на футболі тобі дають пас, ти приймаєш м’яч, ведеш його просто до воріт супротивника, за тебе вболіває публіка, удар – і безперечно пряме попадання! Або коли на стометрівці ти стартуєш, але розумієш, що хтось це зробив на долю секунди раніше. Ти біжиш, розбиваєш грудьми повітря, мало не зашпортуєшся перед фінішем, але все одно перетинаєш його першим! Хочу, щоб у Новий рік Снігуронька принесла мені не менше перемог та спортивних злетів.

    


     Роман Чорний (2 курс, ПГФ):

     – Тебе поважають і цінують люди. Приносиш радість близьким. Ти кохаєш і знаєш, що це взаємно. Чогось досягаєш в житті, і тобою пишаються. Твої мрії та плани є кому допомогти втілити в життя. Хіба це не щастя? А ви як вважаєте?


    


     Олександр Красівський (2 курс, ПГФ):

     – Я щасливий завжди! Коли їду в переповненій маршрутці, стою на одній нозі, але, все одно, посміхаюсь гарній дівчині. Коли поспішаю на побачення, а якийсь тип за кермом «мерса» оббризкує мене водою з калюжі. Коли цілую кохану дівчину під святкові салюти і запах ялинкової хвої.


     Дмитро Цимбал (1 курс, ІМФІТО):

     – Маю щастя навчатися в нашому університеті, знати, що батьки здорові і люблять мене, жити з рідним братом у місті, де зараз панує зима, але завжди світить гарячий промінь справжньої любові!
Олександр Мамаєнко (ОКР «спеціаліст», ПГФ):
– Зараз для мене головне – закінчити університет і одружитися! А якщо буде кохана половинка, то будуть і діти. Мрію, щоб Рік кролика приніс мені блакитнооку донечку! Тоді він стане найщасливішим для мене!

    

     Станіслав Кравченко (3 курс, ІІЕП):

     – Мені так мало потрібно для щастя: прогуляти пари, піти з друзями в кіно чи на концерт або просто посидіти з дівчиною у затишній квартирі, коли за вікном хурделиця. Тобто, робити те, що приносить задоволення.

    



     Микола Комісаренко (2 курс, ІМФІТО):

     – Щастя мені дарує музика! Я сповна віддаюся і належу їй! А вже потім – справжні друзі та взаємне кохання. Вони надихають на творчість і підтримують мої ідеї та задуми.

    



     В’ячеслав Поліщук, Юрій Усатий (ОКР «спеціаліст», ІФВІС):

     – Для нас є невимовним щастям потрапити на сторінки газети «Студентська територія» (давно про це мріяли). Безперечно, ми щасливі бути студентами нашого інституту. У нас такий чудовий директор Володимир Леонтійович і всі викладачі просто «супер»! Хоч тут навчається мало дівчат, однак вони найкращі! Це і є наше щастя!

     Тож побажаємо всім нашим юнакам  здійснення мрій і справжнього чоловічого щастя в Новому 2011 році!

Оля УРСУЛЕНКО,
Юля АНДРІЯЩЕНКО


Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 674 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0