Середа ,15.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Жовтень » 9 » НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ

04:33
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ


Скільки чудес можна побачити в коридорах та на території нашої alma mater? І «кишеньковий» мікроскоп для велетнів в ІМФіТО, і радіостудія «ЮНІТОН», і літній сюрприз – музичний фонтан із годинником.

Настала черга хизуватися студентам з ІІМ. Лінгафонний кабінет – їхня гордість!

Кабінет було створено для покращення вивчення іноземних мов, зокрема, вдосконалення знань із фонетики. Обладнаний за останніми технологіями, він сприяє якісному оволодінню фонетичними курсами. Левову частку успіху забезпечує спеціальна ліцензійна програма «Діалог NIBELUNG».

– За допомогою цієї програми перед студентами відкривається широкий спектр можливостей: вони можуть прослуховувати звукові файли з автентичною іноземною мовою, після чого, повторюючи почуте, записувати свої спроби. Оскільки кожне робоче місце оснащене навушниками та мікрофоном, студенти з легкістю, не заважаючи один одному, можуть виконувати завдання викладача й одразу надсилати його локальною мережею, – розповідає завідувач лабораторії Інституту іноземних мов Анатолій Кошевець.

Ще одна зручність цього кабінету полягає в тому, що викладач має змогу поділити присутніх на умовні групи й давати індивідуальні завдання. Працювати можуть як група з групою, так і члени однієї «команди» між собою. Зазвичай, протягом заняття викладач не завжди встигає опитати усіх студентів. У лінгафонному ж кабінеті всі мають змогу заробити бали у відведений для цього час.

У кабінеті встановлено плазмовий екран та мультимедійний проектор; завдяки супутниковому телебаченню, вихованці ІІМ можуть не тільки чути, але й бачити, як розмовляють носії мови.

– У нас є такий курс – політична лексика, під час якого студенти тепер будуть приходити, дивитися фрагменти новин, політичних програм із найуспішніших іноземних каналів (BBC, World News, CNN тощо) та одразу аналізувати їх, – підкреслив Анатолій Валерійович.

Окрім навчання, в стінах «новонародженого» кабінету молоді поліглоти ще й відпочиватимуть на диванах у рекреаційній зоні.

Анастасія ТАЄМНА


Категорія: Різне | Переглядів: 562 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0