Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Лютий » 24 » НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ – ЗАПОРУКА УСПІХУ

22:50
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ – ЗАПОРУКА УСПІХУ


Компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України підбила підсумки Дев’ятого всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор», мета якого – опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.

Цьогоріч на конкурс надійшла рекордна кількість робіт – 2586, серед яких і напрацювання наших студентів та викладачів. Дипломами лауреатів нагороджено: викладача кафедри інноваційних та інформаційних технологій в освіті Аллу Петрівну Кобисю (проект «ЕНМК як засіб розвитку пізнавальних інтересів учнів (студентів)»), студентку ІМФТО ОКР «спеціаліст» Ірину Федорченко (педагогічний програмний засіб «Інтерактивні мультимедійні навчальні модулі з геометрії»), студентку ІФЖ ОКР «спеціаліст» Наталію Побережську (навчальний проект «Злих людей на світі не буває…»).

Зазначені проекти містять розробки методичних і дидактичних матеріалів, трейлери, презентації, інтерактивні схеми, таблиці, тести, плани конспектів, завдання для самостійних робіт та багато іншої корисної інформації.

Сертифікати учасників конкурсу отримали студентки 3 курсу ІМФТО Дарина Клоченок (проект «Інтерактивні навчальні матеріали з курсу «Технології» 10 клас») і Наталія Коломійчук (електронний посібник «Робота у програмі Macromedia Flash»).

Інна ОНИЩЕНКО


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 532 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0