Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Грудень » 25 » ОСЕРЕДОК СПОРТИВНОЇ ЕЛІТИ ВІННИЧЧИНИ

14:34
ОСЕРЕДОК СПОРТИВНОЇ ЕЛІТИ ВІННИЧЧИНИ


Урочистий концерт із нагоди 60-річчя заснування факультету фізичного виховання і спорту об’єднав не одне покоління випускників Вінницького педуніверситету в актовій залі Мистецького центру.

Танцем «Перевесло» відкрив свято народний аматорський танцювальний колектив «Роза вітрів». Із вітальним словом виступила ректор Наталія Лазаренко, яка розповіла про здобутки та перемоги факультету.

За 60 років близько 11 тисяч студентів отримали дипломи про закінчення навчання, з яких більше півсотні стали майстрами спорту. На святі були присутні чимало посадовців, які вітали спільноту факультету не лише приємними словами, а й подарунками.

Начальник управління фізичної культури і спорту Вінницької облдержадміністрації Сергій Чернявський та голова відділення Національного олімпійського комітету у Вінницькій області Павло Хникін подарували принтери та книги. До слова було запрошено декана факультету фізичного виховання і спорту Володимира Яковліва. Викладач згадав перших деканів, які дали старт розвитку фізичної культури в педуніверситеті, та розповів про здобутки: «Когорта випускників наша слава і гордість. Не можу виокремити когось одного. Це люди, які заслуговують на повагу. Нехай вони надалі прославлятимуть нашу альма-матер».

Родзинкою свята став номер гімнастів, які з першої секунди виступу зуміли вразити глядачів. Випускники з м. Дніпра поділилися життєвим досвідом, наголосили на тому, що спорт дав щасливий квиток у життя. Вони закликали студентів бути гідними попередніх поколінь та впевнено крокувати до поставленої мети. З пошаною згадали тих, хто відійшов у вічність, ушанували пам'ять хвилиною мовчання. Завершився концерт музичним подарунком, побажаннями подальшого розвитку та процвітання.

Анастасія ГОЛОШИВЕЦЬ


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 439 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0