Неділя ,5.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Березень » 1 » «Педагог » – джерело міцного здоров’я

04:38
«Педагог » – джерело міцного здоров’я


     Бажаєте оздоровитись і провести незабутній відпочинок не відриваючись від навчання? Думаєте, що це не реально? Помиляєтеся!!! Санаторій-профілакторій «Педагог» з радістю вам допоможе, адже в його основі – турботливе та чуйне ставлення до кожного. Саме тут можна повноцінно відпочити душею і тілом.

     Усі, хто бажає покращити стан здоров'я, може оцінити цілющі властивості лікарських трав та Бішофіту Полтавського, мінерали якого насичені різними життєво важливими елементами (залізо, кремній, цинк, мідь) покращують адаптаційні, імунні та захисні сили організму.

     Путівку на 24 дні можна придбати за ціною 131 грн. у профкомі університету. Санаторій розраховано на 100 місць. Функціонують такі кабінети: процедурний, фізіотерапевтичний, стоматологічний, гінекологічний, рефлексотерапії, фітотерапії, електросну, лазерної терапії, функціональної діагностики, а також кабінет масажу, теплових процедур та психологічного розвантаження, відділення лікувальних ванн (сауна, лікувальні плавальні басейни, душі). Студенти проживають у двох- та трьохмісних номерах. У санаторії працюють професіонали вищого класу – лікарі з кваліфікаційними категоріями. За словами головного лікаря профілакторію «Педагог» С.В. Мазура: «Здоров'я – перша і найголовніша потреба людини, що визначає її працездатність і забезпечує гармонійний розвиток особистості. Саме тому впевнений, що для студентів наш заклад буде найкращим чинником повноцінного відпочинку та оздоровлення».

     У лікуванні позитивний ефект досягається не лише терапевтичним та медикаментозним шляхом, але й раціональним дієтичним  харчуванням у їдальні, яка розташована на  території університету. Всі страви готуються з вітчизняних продуктів без використання шкідливих жирів. Профілакторій співпрацює з провідними українськими виробниками. Ефективне лікування з індивідуальним підходом до кожного пацієнта в поєднанні з персоніфікованим сервісом, родинним комфортом та гостинністю – переваги санаторію.

     Пропонуємо план заїздів до санаторію-профілакторію «Педагог» на 2011 рік.
    II-ий: 02.03 – 31.03.11
     III-ій: 01.04 – 30.04.11
     IV-ий: 04.05 – 31.05.11
     V-ий: 01.06 – 30.06.11

Світлана СОЗАНСЬКА

Категорія: Різне | Переглядів: 572 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0