Понеділок ,6.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Грудень » 15 » ПОБАЧИТИ САКУРУ, ФУДЗІЯМУ ТА ОРІГАМІ МРІЄ ОЛЕНА ПИДОЧЕНКО

04:56
ПОБАЧИТИ САКУРУ, ФУДЗІЯМУ ТА ОРІГАМІ МРІЄ ОЛЕНА ПИДОЧЕНКО


З Оленою ми разом навчалися в одній школі, а в десятому та одинадцятому класах навіть були однокласницями. Тепер разом навчаємося на першому курсі ІФЖ нашого педуніверситету. Олена – надзвичайно добра та чуйна людина, завжди допоможе порадою, підтримає в складній ситуації. Напевно, в неї це від батьків, які оточують її любов’ю та навчають поваги до людей.

Олена Пидоченко невеликого зросту, мила дівчина з чудовим характером, має фарбоване червоне волосся, пірсинг у лівій брові, що додає їй оригінальності та неповторності. Має багато друзів із різних куточків світу, з якими спілкується по Інтернету, але найближчі завжди поряд.

Багатогранне розмаїття її захоплень теж не дає нікому засумувати. Вона захоплюється японською культурою. Знає багато цікавого про цю країну, хоче вивчати японську мову і колись відвідати найдавнішу у світі імперію. Уже навіть не пам’ятає, чому полюбила саме Японію. Можливо, після перегляду першого аніме, а можливо, після придбання телевізора, напис на коробці «Made in Japan» закарбувався у свідомості маленької Олени.

Любить дивитися фільми жахів, комедії та мелодрами. У музиці віддає перевагу рок-стилю, часто з друзями відвідує різноманітні рок-концерти. Має гітару та мріє навчитись майстерно грати. Перші вдалі кроки у цій справі уже зроблено.

Улюблений співак та актор Олени – Джаред Лето, вона передивилась усі фільми за його участю та знає напам’ять усі пісні. Їй подобається творчість принца Азії, співака Чан Гин Сока. Слухає його пісні із задоволенням, з нетерпінням чекає, коли він завітає до України з концертом, щоб обов’язково відвідати.

Олена Пидоченко – талановита дівчина, пише цікаві прозові твори, іноді навіть вірші. Любить малювати, особливо, коли замріялась або схвильована чимось. Вона – неймовірно товариська людина, любить активно проводити вільний час, не може сидіти на місці, постійно потребує зміни оточення.

Олена ніколи не відмовить у проханні, легко знаходить нових друзів, має свої життєві принципи та чітку мету в житті. Впевнена, що вона досягне успіху, адже, як мовиться, талановитій людині – поталанить у всьому.

Марина СТАСЮК

Шановні читачі! Якщо Ви маєте найкращу подругу чи друга, з якими цікаво спілкуватися, проводити дозвілля, подорожувати, радіти життю і ділити навпіл тривоги й печалі – розкажіть нам про них у своїх листах, зробіть приємний сюрприз і нехай позаздрять такій дружбі Ваші ровесники. Чекаємо відвертих зізнань та одкровень за адресою: корпус №1, третій поверх, ауд. 331, або на e-mаil: stgazeta@i.ua

 


Категорія: Різне | Переглядів: 457 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0