Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Травень » 10 » Прийшла весна – гайда відпочивати!

02:22
Прийшла весна – гайда відпочивати!


Хтось цитує класиків, кохається у влучних висловах та афоризмах розумних людей, а ми вже вкотре звертаємося до «суперлексики» Потапа і Насті Каменських: «Пришла и оторвала голову нам чумачечая весна…». Таки відірвала: провіяла вітром і покремсала ввесь розум рясним градом. Як від цього «лікуватися» та ще й встигати відпочивати, ділилися студенти нашого університеті.

Марина Дереневська (1 курс, ІІЕП), Катерина Марієнко (1 курс, ІІЕП): У Вінниці, звичайно, не дуже навідпочиваєшся! Але справжні енерджайзери та веселуни знаходять вихід навіть із такої ситуації. Варто лише заглянути в «Афішу» ‒ там культурна програма як по поличках розкладена. Нічні клуби щовечора пропонують цікавий та насичений графік. Ми самі створюємо атмосферу: запальні танці, нові знайомства та відрив на повну, після чого море фоток «ВКонтакте», суперавок і сила-силенна «коментів» до них.

Вадим Степко (4 курс, ПГФ), Анастасія Гордейчук (1 курс, ПГФ): Цьогорічна весна перебила всі наші шалені плани. Хотіли піти в похід (та й зараз хочемо), на шашлички з гітарою. Поки квітень сердиться, у вільний час відвідуємо клуби, ходимо на дискотеки, смакуємо італійською піцою в «Челентано». Але ж так хочеться на свіже повітря, де немає сірого натовпу, а лише чудові люди та жива природа.


Дмитро Антощук (3 курс, ІІЕП), Анатолій Джураєв (3 курс, ІІЕП): Кращий відпочинок – духовно-розумовий. Щоб просвітитися, часто забігаємо в «Тімірязєвку». Там, як виявилося, крім десятитомних книг, багато гарненьких, до того ж, розумненьких дівчаток. Спробуйте й ви свіжий фреш «2 в 1» – розумне й прекрасне. Місцем нашого оздоровлення та відпочинку є «Аквапарк».


Сергій Жук (1 курс, ІІЕП), Анна Князева (1 курс, ІІЕП): Ми знаємо багато варіантів, щоб зайняти себе, коли буває трішки сумно, холодно й самотньо. Телефон в руки, один дзвіночок друзям – і програма веселощів на вечір забезпечена. Кінотеатр ім. Коцюбинського, «Мир» та «Родина» радо відчиняють для нас двері. Ходимо майже на всі кінофільми, які зі знижкою можна придбати у профкомі університету. Любимо покидати кулею в кеглі на боулінгській доріжці, або й себе відчути на їхньому місці, і тоді рецепт гарного настрою вам гарантовано.

Анна Мусійчук (2 курс, ІФЖ), Тетяна Присяжнюк (2 курс, ІФЖ): Саме у дружній компанії відпочиваєш по-справжньому. Товариші витягнуть вас у парк, у скверик, на вулицю за будь-якої погоди. Безперечно, відвідуємо майже всі університетські виховні заходи. Нам цікаво, чим живе студентство. Але ще цікавіше, що воно робить за межами навчального закладу. Усі таємниці не розкажемо (бо й самі знаєте), лише додамо: відпочинок може бути різним – у танці на дискотеці, з книжкою в «читалці» або з чіпсами перед телевізором. Яким він буде для вас –  обирайте самі!

Ольга УРСУЛЕНКО
Фото Юлії АНДРІЯЩЕНКО


Категорія: Експрес-опитування | Переглядів: 732 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0