Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Грудень » 15 » ПРОМЕНІ УСПІХУ ВІННИЦЬКОГО «СПЕКТРА»

05:11
ПРОМЕНІ УСПІХУ ВІННИЦЬКОГО «СПЕКТРА»


У листопаді студенти інституту математики фізики і технологічної освіти брали участь у XI Всеукраїнському студентському турнірі фізиків, який останніх два роки проходив на базі Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна. Це вже їхня десята поїздка на такий форум і не перший позитивний результат. На жаль, нашим студентам ще не вдавалося досягти першої сходинки (конкурувати з учасниками з фізико-технічних факультетів національних університетів не так просто), але, приміром, V турнір порадував дипломом III ступеня у командній, а інші змагання запам’ятовувалися дипломами в особистій першості.

Цього разу команда ІМФіТО «Спектр» у складі: Давида Рибака, Алли Остапенко (ОКР «спеціаліст»), Богдана Литовченка, Ігоря Клімова (4 курс), Анатолія Білюка і Леоніда Неруша (1 курс) теж виборола спеціальний диплом журі за кращий результат серед команд педагогічних університетів, а також дипломи III ступеня в особистій першості отримали Д. Рибак та А. Остапенко. Варто зазначити, що серед усіх педагогічних університетів України лише наш навчальний заклад тримає таку високу планку.

Сформував і підготував команду до змагань Анатолій Федорович Недибалюк, старший викладач кафедри фізики і методики навчання фізики, астрономії разом із колегами: професором В.Ф. Заболотним, старшим лаборантом Я.О. Морозом, доцентом А.І. Білюком, старшим викладачем М.О. Моклюком. Студенти провели чимало часу в пошуку літератури, розробляли власні методи і методики розв’язання завдань, експериментували.

Наполегливість стала вирішальним фактором у здобутті позитивного результату в змаганнях з представниками інших десяти команд з різних ВНЗ України. За перемогу «Спектр» отримав дипломи та літературу з фізики.

Команда висловлює вдячність керівництву університету за фінансове сприяння участі студентів у турнірі, адже такі заходи вимагають відповідних витрат.

Інна ОНИЩЕНКО


Категорія: Різне | Переглядів: 461 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0